Celebrity

25. ledna 2024 13:05

Eliška Reiglová

Ariana Grande čelí drsné kritice za rozvrácení rodiny. Jsi špína a odpad, doslechla se

Jak je známo, Ariana Grande (30) v roce 2023 začala randit s hercem Ethanem Slaterem (31), s nímž se seznámila při natáčení muzikálu Wicked. Problém ale je, že kvůli ní opustil manželku a teprve ročního syna. Nyní nazpívala písničku, v níž dala najevo, že do toho nikomu nic není. Nepočítala ale s tím, že přijde o mnoho sledujících a že se do ní pustí spisovatelka Candace Owens (34), která ji nazvala lehkou děvou.

Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored. Tak zní název jedné z nejúspěšnějších písní Ariany Grande, který v překladu zní: Rozejdi se se svou holkou, nudím se. A některé ze zpěvaččiných vztahů  naznačují, že název tohoto hitu je pro ni zřejmě i jakýmsi mottem, s nezadanými muži si totiž začíná málokdy. Svou poslední známostí pobouřila ještě více než všemi předešlými.

Čtěte také: Vztah starší ženy a mladšího muže už není tabu. Takzvané pumy jsou šťastnější i v posteli

Jejím vyvoleným se stal herec Ethan Slater, s nímž se představí ve filmové verzi muzikálu Wicked. Má to ale háček – než se dal dohromady s ní, byl několik let ve šťastném vztahu, v roce 2022 dokonce založil rodinu. Slater si svou manželku Lilly Jay vzal poté, co do ní byl zamilovaný už od střední školy, v srpnu předloňského roku se páru navíc narodil syn.

Ariana Grande s Lilly a chlapečkem dokonce trávila čas, krátce po jeho narození ho nejednou držela v náruči, než se ukázalo, že se Slaterem tajně randí. „Teď se soustředím na budování života pro našeho syna,“ řekla Lilly Jay deníku Daily Mail po rozchodu. Tyto skutečnosti dovedly veřejnost k pochybnostem, zda má zpěvačka nějaké morální zásady.

Jsi d*vka, říká spisovatelka

Aby dala najevo, jak je nad věcí, rozhodla se Grande nazpívat píseň Yes, and?, v níž mimo jiné říká, že do jejích vztahů nikomu nic není. Tuto myšlenku interpretovala otázkou: Proč vás tak zajímá, na čím p*ru jezdím? Možná si myslela, že kritika její osoby poté ustane, opak je ale pravdou. Spisovatelka a konzervativní aktivistka Candace Owens jí v podstatě vyhlásila válku.

Mohlo by vás zajímat: Selena Gomez se za své tělo nestydí. Jsem perfektní taková, jaká jsem, vzkazuje

„Jsem zastánkyní sledování d*vkovské kultury. Fascinují mě d*vky a jimi způsobená apokalypsa, které čelíme. Je úžasné sledovat tyto ženy a způsob jejich myšlení. A právě teď je mezi nimi Ariana Grande,“ nebrala si Owens servítky ve svém podcastu, kde zpěvačce a jejímu chování věnovala hned několik minut.

„Máte manžela, máte přítele, Ariana Grande po něm půjde. A nenechte se mýlit, jakmile bude hotovo, bude po všem a prach se usadí, zničení vašeho vztahu ji nebude vůbec trápit,“ řekla spisovatelka, která připomněla, že Arianu před odvedením muže od rodiny nezastavilo vůbec nic, dokonce ani jeho malé dítě.

Rozvracení vztahů

„Ničení šťastných domovů ji baví, má nějakou poběhlickou poruchu. Přebírá ženám jejich chlapy a nějakým zvláštním způsobem ji to vzrušuje. Teď jde o to, že přišla s písní, která v podstatě oslavuje její schopnost ničit vztahy,“ rozčílila se Candace Owens, podle které se lidé o její vztahy zajímají proto, že jim přijdou nechutné a nemorální.

„Proč nás to zajímá? Protože si nechceme představovat, jak spíš s Ethanem Slaterem. Chceme, aby široká veřejnost uznala, že tvoje chování je naprostá špína. Chceme jen, abychom mohli dát na odiv, jaký jsi odpad,“ promluvila aktivistka na závěr přímo ke zpěvačce s tím, že by si měla uvědomit, že její činy si budou lidé pamatovat.

V roce 2014 Ariana Grande krátce randila s raperem Big Seanem, jenž s ní podvedl svou snoubenku, herečku Nayu Riveru. Jedním z nejznámějších partnerů zpěvačky byl raper Mac Miller, kterého poznala v roce 2012 a který s ní podvedl dlouholetou přítelkyni Nomi Leasure. V roce 2018 se na seznam partnerů slavné zpěvačky dostal komik Pete Davidson. Než ji poznal, byl dva a půl roku ve šťastném vztahu se scenáristkou a herečkou Cazzie David.

Arianu Grande před lety zachytily s jedním z jejích partnerů také bezpečnostní kamery v pekařství:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.