Selena Gomez se za své tělo nestydí. Jsem perfektní taková, jaká jsem, vzkazuje

Selena Gomez (31) se na Instagramu podělila o proměnu své postavy. Zpěvačka sledujícím ukázala, jak se v posledních letech změnila a že se za nabraná kila absolutně nestydí.

Americká star Selena Gomez je jednou z těch, kteří se snaží podporovat trend tzv. body positivity, tedy naučit se mít rád sám sebe i se všemi malými nedokonalostmi a nedostatky. Ve stories na Instagramu zpěvačka sdílela svou starou fotografii v zebrovaných bikinách s následujícím popiskem: „Dnes jsem si uvědomila, že už takhle nikdy nebudu vypadat.“

Mohlo by vás zajímat: Úžasná proměna Khloé Kardashian. Dříve stres řešila přejídáním, teď se ho zbavuje cvičením

Poté následovala aktuálnější fotka, na které je patrné, že má Selena o pár kilogramů navíc. Na té pózuje v černých plavkových kalhotkách s vysokým pasem a k nim má bílý vršek. „Nejsem perfektní, ale jsem pyšná na to, kdo jsem… Někdy zapomenu, že je v pořádku být sama sebou,“ dodala Selena.

Negativních komentářů si nevšímá

Selena se v minulosti musela vypořádat také s vlnou nepříjemných komentářů od některých sledujících, kteří její hmotnost komentovali. „Upřímně je mi moje hmotnost jedno, protože lidi by ji stejně kritizovali,“ sdělila v dubnu 2022 v jednom ze svých stories na TikToku. „Jsi moc malá, jsi moc velká, tohle ti nesedí,“ pokračovala zpěvačka a svým hejtrům poslala jasný sebevědomý vzkaz: „Mrcho, jsem perfektní taková, jaká jsem.“

Čtěte také: Selena Gomez čelí kritice za pití alkoholu po transplantaci. Rozhádala se i s dárkyní

V březnu roku 2023 natočila video se slovy, která by ráda sdělila svému mladšímu já. „Někdy si přeju, abych svému mladšímu já mohla říct: Buď ráda za to, jaký máš obličej a tělo. Možná nevypadá jako ostatní, ale jsi to ty a buď na to pyšná,“ uvedla rodačka z amerického Texasu na instagramovém profilu své kosmetické značky Rare Beauty. Zpěvačka v minulosti bojovala se zdravím. Potýkala se s lupusem a měla problémy s ledvinami i vysokým krevním tlakem. „Tehdy jsem si opravdu začala všímat věcí týkajících se mého těla,“ citoval prohlášení sympatické brunetky časopis People.

S více či méně kritickými komentáři na svou postavu se léta potýká také zpěvačka Ewa Farna. Záběry z jejího upřímného klipu k písni Tělo se přitom objevily i v reklamě na Times Square v New Yorku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.