Selena Gomez půl roku tajila vztah. Nyní se pochlubila novým mužem a odpálkovala rýpaly

Selena Gomez aktuálně prožívá šťastné období. Zadaná je už půl roku, ale vztah s hudebním producentem Bennym Blancem se jí dařilo úspěšně tajit. Teď se se svou láskou veřejně pochlubila na sociálních sítích.

Selena Gomez (31) v minulosti randila s několika slavnými muži. Dlouhou dobu byla spojována například se zpěvákem Justinem Biebrem nebo kanadským zpěvákem vystupujícím pod pseudonymem The Weeknd. Po několika neúspěšných vztazích zřejmě potřebovala být nějakou dobu sama. To se změnilo, když potkala hudebního producenta Bennyho Blanca.

Čtěte také: Nový vztah na obzoru? Modelka Andrea Bezděková se vídá s pohledným zpěvákem

Dvojice už je spolu sice půl roku, až do teď se jim však jejich románek dařilo před zraky veřejnosti skrývat. Tomu teď udělala přítrž sama Selena, když se svým přítelem rozhodla pochlubit na sociálních sítích. Zpěvačka na Instagramu ve stories sdílela černobílou fotografii, na které se zamilovaně tiskne k mužské hrudi. Fanouškům se brzy podařilo zjistit, kdo je onen tajemný muž.

Své city už neskrývá

Selena, která je zároveň nejsledovanější ženou na Instagramu, tak světu dala jasně najevo, kdo má aktuálně místo v jejím srdci. Jeden z fanoušků jí následně zaslal zprávu. „Seleno, je to fakt, nebo nás trolíš? Jestli jsi konečně šťastná, jsem šťastná za tebe,“ psalo se v ní. Netrvalo dlouho a přišla odpověď. „Je to láska. On je absolutně vším v mém srdci,“ zareagovala Selena.

Mohlo by vás zajímat: Top momenty Academy Museum Gala: Průsvitné róby, bradavky i usmíření dvou sokyň

Pětatřicetiletý Benny Blanco nechyběl ani na její oslavě narozenin. Kde se fotil spolu s ní i Paris Hilton. Selena ho přitom na fotce drží za bok a tiskne se k němu. Fanoušci mají radost z toho, že je zpěvačka opět šťastná. Našli se ale i tací, kteří kritizovali vizáž excentrického producenta. „Připadá mi špinavý a aspoň na padesát,“ nedrží se zkrátka jeden uživatel. „Vypadá děsivě, jsem si jistá, že by si Selena mohla najít někoho méně divného,“ píše další. Kritiky Selena ihned zpražila. „Je pro mě vším. Chová se ke mně lépe, než jakákoliv jiná osoba na planete,“ napsala Selena svým fanouškům a dala tím jasně najevo, že svou lásku hodlá bránit před celým světem.

Vyzkoušejte se nalíčit jako Selena Gomez:

Sdílejte článek
Štítky Selena Gomez vztahy celebrity láska Benny Blanco Hollywood

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.