Celebrity

7. listopadu 2023 12:16

Šarlota Chmelařová

Nový vztah na obzoru? Modelka Andrea Bezděková se vídá s pohledným zpěvákem

Modelka Andrea Bezděková v minulosti příliš štěstí v lásce neměla. Ačkoliv se jí daří na poli pracovním, v osobním životě zatím nenarazila na toho pravého. Možná, že právě to se teď změnilo. Krásná brunetka se má scházet s pohledným zpěvákem Sebastianem Navrátilem.

Andrea Bezděková (29) aktuálně prožívá šťastné období. Krásná brunetka se začala vídat s pohledným zpěvákem Sebastianem Navrátilem (31). „Andrea a Sebastian tvoří pár. V kapele je to takové veřejné tajemství,“ prozradil anonymní zdroj webu Vipstar.cz.

Známý zpěvák vydal v pondělí nový klip s názvem „Asi jsem blázen,“ ve kterém hraje právě Andrea jeho přítelkyni a nutno říct, že to mezi nimi i ve videu pořádně jiskří. Písnička pojednává o přitažlivosti a lásce dvou lidí. Celkově to působí jako velké gesto plné upřímného vyznání lásky. Je tohle jejich veřejné oznámení vztahu? Modelka zřejmě už brzy prozradí více.

Mohlo by vás zajímat: Chtěla bych tančit nahá v baru. Nejsem tak slavná, nic mi nebrání, říká Bezděková

Nevydařené vztahy a smrt v rodině

Andrea Bezděková fanouškům už v minulosti dokázala, že není z cukru. Tehdy se zúčastnila reality show, ve které byla na opuštěném ostrově, kde bojovala o přežití. I v osobní rovině se musela statečně prát s nástrahami osudu, které jí život přichystal. V minulém roce jí zemřel milovaný tatínek a pro modelku to byla pochopitelně obrovská rána, se kterou dlouho vyrovnávala.

Čtěte také: Soupeřky drbou Andreu Bezděkovou za zády. O její plastice některé slyší poprvé

V lásce má za sebou několik nevydařených vztahů. Po vítězství v soutěži Miss se rozešla po dvouletém vztahu s Martinem Švachem. Poté byla nějakou dobu s hudebníkem Dominikem Smutným a krátce se vídala také s modelem Petrem Havránkem. V roce 2021 se na veřejnosti objevovala po boku herce Marka Lambory. Žádný z těchto vztahů ale dlouho nevydržel. Teď se ale zdá, že se blýská na lepší časy a modelka prožívá šťastné období.

Andrea Bezděková odpovídala na otázky v anketě:

Sdílejte článek
Štítky láska vztahy zpěvák modelka celebrity Andrea Bezděková Sebastian Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.