Celebrity

7. listopadu 2023 12:16

Šarlota Chmelařová

Nový vztah na obzoru? Modelka Andrea Bezděková se vídá s pohledným zpěvákem

Modelka Andrea Bezděková v minulosti příliš štěstí v lásce neměla. Ačkoliv se jí daří na poli pracovním, v osobním životě zatím nenarazila na toho pravého. Možná, že právě to se teď změnilo. Krásná brunetka se má scházet s pohledným zpěvákem Sebastianem Navrátilem.

Andrea Bezděková (29) aktuálně prožívá šťastné období. Krásná brunetka se začala vídat s pohledným zpěvákem Sebastianem Navrátilem (31). „Andrea a Sebastian tvoří pár. V kapele je to takové veřejné tajemství,“ prozradil anonymní zdroj webu Vipstar.cz.

Známý zpěvák vydal v pondělí nový klip s názvem „Asi jsem blázen,“ ve kterém hraje právě Andrea jeho přítelkyni a nutno říct, že to mezi nimi i ve videu pořádně jiskří. Písnička pojednává o přitažlivosti a lásce dvou lidí. Celkově to působí jako velké gesto plné upřímného vyznání lásky. Je tohle jejich veřejné oznámení vztahu? Modelka zřejmě už brzy prozradí více.

Mohlo by vás zajímat: Chtěla bych tančit nahá v baru. Nejsem tak slavná, nic mi nebrání, říká Bezděková

Nevydařené vztahy a smrt v rodině

Andrea Bezděková fanouškům už v minulosti dokázala, že není z cukru. Tehdy se zúčastnila reality show, ve které byla na opuštěném ostrově, kde bojovala o přežití. I v osobní rovině se musela statečně prát s nástrahami osudu, které jí život přichystal. V minulém roce jí zemřel milovaný tatínek a pro modelku to byla pochopitelně obrovská rána, se kterou dlouho vyrovnávala.

Čtěte také: Soupeřky drbou Andreu Bezděkovou za zády. O její plastice některé slyší poprvé

V lásce má za sebou několik nevydařených vztahů. Po vítězství v soutěži Miss se rozešla po dvouletém vztahu s Martinem Švachem. Poté byla nějakou dobu s hudebníkem Dominikem Smutným a krátce se vídala také s modelem Petrem Havránkem. V roce 2021 se na veřejnosti objevovala po boku herce Marka Lambory. Žádný z těchto vztahů ale dlouho nevydržel. Teď se ale zdá, že se blýská na lepší časy a modelka prožívá šťastné období.

Andrea Bezděková odpovídala na otázky v anketě:

Sdílejte článek
Štítky láska vztahy zpěvák modelka celebrity Andrea Bezděková Sebastian Navrátil

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.