Úžasná proměna Khloé Kardashian. Dříve stres řešila přejídáním, teď se ho zbavuje cvičením

Khloé Kardashian byla v minulosti vždy trochu oplácanější. Na prahu čtyřicítky je ale v nejlepší formě svého života. Jak se jí podařilo shodit nadbytečná kila? Inspirujte se jídelníčkem a cvičebním plánem sestry Kim Kardashian.

Nejenom, že změnila barvu vlasů a vizáž, ale také kompletně překopala svůj životní styl. Khloé Kardashian (39) se netajila tím, že po smrti svého otce Roberta začala s emočním přejídáním. Ztráta milovaného tatínka a poté i partnera ji zasáhla natolik, že se uchýlila ke své další lásce - jídlu.  „Uvědomila jsem si, že od otcovy smrti a po mém rozvodu jsem vždy zajídala emoce. Což mi nedocházelo. Pokaždé když jsem byla ve stresu, tak jsem jedla, jedla a jedla,“ svěřila se Khloé v show Ellen DeGeneres.

Mohlo by vás zajímat: Kim Kardashian zhubla za tři týdny 7 kilo. Přísnou dietu držela kvůli slavným šatům

Tato americká herečka a modelka byla podle fanoušků vždy považovaná za nejméně atraktivní z celého klanu sester Kardashianových. Tomu je ale konec. Z oplácané baculky se vyloupla naprostá sexy kočka. Khloé je jasným důkazem toho, že když se chce, všechno jde, a to bez ohledu na věk. Khloé vsadila na zdravý jídelníček a sport. K pohybu ji přivedl rozvod s manželem Lamarem Odomem a následně i nevydařený vztah s basketbalistou NBA Tristanem Thompsonem, se kterým má dceru True a syna Tatuma. Začala cvičit, aby se zbavila nahromaděného stresu. „Pak jsem si uvědomila, že tohle je má cesta, jak se vypořádat se stresem namísto toho, abych snědla tři pizzy, které jsem si tajně objednala,“ dodala Kardashian.

Konzistentnost se vyplatila i bez drastických diet

Dvojnásobná maminka přiznala, že má pomalý metabolismus, a proto musí více dřít. V posilovně prý tráví zhruba šest dní v týdnu a nedá dopustit na dřepy, mrtvý tah, kvalitní protažení a pilates. „Potřebovala jsem se uvolnit a potřebovala jsem se cítit silná,“ uvedla Khloé s tím, že na sobě opravdu maká.

Čtěte také: Kim Kardashian představila podprsenku s bradavkami. Revoluční novinka rozdělila fanoušky

Na drastické diety Khloé nevěří, podle ní je klíčem k vysněné postavě pravidelný a dlouhodobý trénink, díky kterému si žena postavu udrží. Co se týče jídelníčku, tak se u ní podle webu Fabbon vyplatila především konzumace potravin s nízkým obsahem sacharidů a s vysokým podílem bílkovin. K snídani si ale klidně dopřeje ovesné vločky, které obsahují dostatek vlákniny nebo vajíčka, která jsou zase dostatečným zdrojem bílkovin. K obědu si dává kuřecí maso nebo rybu se zeleninou či batáty. A k večeři si dává už hlavně maso a zeleninu. Miluje například chřest, špenát a řepu a někdy i rýži. Mezitím má dvě svačiny, kdy si obvykle dává oříšky a nějaké ovoce. Vyhýbá se sladkým nápojům a omezuje mléčné výrobky. Samozřejmě i ona si čas od času dopřeje něco nezdravého jako je například burger nebo pizza. Důležité je podle ní udržovat správný balanc a především se dostatečně hýbat.

O americkém klanu Kardashianů vznikl seriál:

Sdílejte článek
Štítky jídelníček cvičení celebrity Khloé Kardashian hubnutí

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.