Kim Kardashian představila podprsenku s bradavkami. Revoluční novinka rozdělila fanoušky

Podnikatelka Kim Kardashian zkrátka umí zaujmout. Pod záštitou své značky spodního prádla přišla s revoluční novinkou, která nenechá chladným snad žádného muže a zřejmě ani ženu. Navrhla podprsenku se zabudovanými umělými bradavkami.

Kim Kardashian (43) své křivky umí vystavit na odiv, o čemž se ostatně její fanoušci už několikrát sami přesvědčili. V rámci své značky, která proslula především tvarovacím spodním prádlem, teď přišla s něčím skutečně neotřelým. Představila podprsenku, která simuluje stojící bradavky a na trh bude uvedena 31. října. Hvězda reality show o tom informovala na svém Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Kim Kardashian se rozhodla pochlubit svými přednostmi. Sdílela bizarní fotky v pyžamu

„Teplota na Zemi je stále vyšší a vyšší, hladiny moří stoupají a ledovce tají,“ hlásá na začátku promo videa na sociálních sítích Kim. Sedí při tom za starým počítačem a má na sobě brýle. Z nahrávky, která původně upozorňuje na globální problémy, se ale postupně vyklube něco zcela jiného, a to sexy reklama na spodní prádlo.

Část z prodeje poputuje na dobrou věc

Dále dodává, že sice není vědkyně, ale věří, že každý může využít své schopnosti k tomu, aby přispěl k dobré věci. Na sobě má přiléhavé oblečení, pod kterými se rýsují právě ony revoluční umělé bradavky. „Představuji vám proto zcela novou podprsenku s bradavkami. Ať je venku jakkoli horko, vy budete vždy vypadat, jako by bylo chladno. Některé dny jsou tvrdé, ale tyto bradavky jsou tvrdší. A na rozdíl od ledovců nikdy nikam nezmizí,“ uzavírá vtipně Kim.

Část z prodeje se úspěšná podnikatelka rozhodla věnovat právě na podporu životního prostředí. Deset procent z výdělku poputuje mezinárodní organizaci One Percent For The Planet, která vyzývá podniky k ochraně Země. Pod videem, které zakladatelka značky umístila na sociální sítě před třemi dny, se začaly okamžitě hromadit komentáře. A podle všeho půjde nový produkt na dračku. „S něčím takovým vážně může přijít jen Kim. Je to revoluční a geniální nápad, něco opravdu perfektního, co na trhu chybělo,“ chválí bývalou manželku Kanyeho Westa fanynka.

Čtěte také: Kim Kardashian rozezlila fanoušky: Berete dceři dětství! Je jí devět, vypadá na dvacet

Další žena nápad oceňuje především kvůli svým zdravotním problémům. „Mám za sebou rakovinu prsu a přišla jsem o obě ňadra. Teď se zas konečně budu cítit žensky jako kdysi, ani nevíte, jak jsem díky tomuto nápadu šťastná,“ chválí Kimin produkt. Pochopitelně se našli i kritici, kterým vadí zejména to, že se jedná o něco falešného. „Je to umělé, zkrátka fake. To samé jako umělé řasy, příčesky, make-up. Někoho sbalíte večer v klubu a ráno se pak probudíte vedle úplně jiného člověka. To nemám rád,“ hodnotí produkt negativně jeden z komentujících mužů.

Podívejte se, jak Kim Kardashian poškodila šaty po Marilyn Monroe:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.