Celebrity

1. září 2023 15:10

Tomáš Durčák

Kim Kardashian se bojí o Kanyeho Westa. Neví, jak exmanželovo chování vysvětlí dětem

Americký rapper Kanye West (46) a jeho nová manželka Bianca Censori (28) v posledních týdnech velmi úspěšně a s železnou pravidelností plní stránky bulvárů po celém světě. Může za to fakt, že se na svém dlouhodobého pobytu v Itálii pravidelně na veřejnosti promenádují polonazí. Když Kanye omylem ukázal své odhalené pozadí, rozhodla se reagovat i jeho šokovaná exmanželka Kim Kardashian (42).

Kim Kardashian se cítí „zoufale zahanbená a má o exmanžela vážné obavy“ poté, co se v Itálii se svou druhou manželkou objevil na veřejnosti téměř nahý. Dvaačtyřicetiletá influencerka, podnikatelka a hvězda reality show má s rapperem čtyři děti. A dle anonymního zdroje, jejž citoval britský deník The Sun, věří, že s Kanyem rozhodně něco není v pořádku. Zároveň ji údajně trápí, jak to celé dokáže vysvětlit všem svým dětem.

Právě tento týden se Kanye po několika předchozích pobouřeních, jež napříč celou Itálií svými téměř vše odhalujícími outfity způsobila jeho žena Bianca, rozhodl sám v Benátkách ukázat rovnou své nahé pozadí. Jejich neslušné chování vyústilo až v to, že znechucení Italové na pár volají policii. V zemi je totiž odhalování na veřejnosti velmi přísně pokutováno. A děje-li se tak v místě, kde se vyskytují nebo mohou vyskytovat i děti, může jít viník dokonce i za mříže.

„Kim všechny ty nové fotky s Biancou opravdu znepokojují. Vůbec netuší, jak je a chování tatínka vysvětlí svým dětem,“ prozradil zdroj z blízkosti Kim Kardashian britskému deníku. „Cítí se jeho chováním zostuzená, ale zároveň má o něj vážné obavy. Vždyť se prochází po ulici bos s lahví od šampaňského. Něco je podle ní jistojistě špatně,“ pokračoval zdroj novinářů.

Veřejné urážlivé či antisemitské projevy Westa v loňském roce stály velmi lukrativní spolupráci se známou značkou obuvi:

„Je to pro ni velmi složitá situace. Snaží se totiž svůj život posunout po rozvodu dál, ale neustále se objevují podobné věci, které ji opět stahují zpátky. Vážně by byla mnohem raději, kdyby se vše uklidnilo, a ona mohla své bývalé manželství konečně nechat za sebou a na vše zapomenout,“ dodal zdroj s tím, že pokaždé, když se Bianca Censori objeví v podobném modelu, jaký dříve nosila Kim, znovu to okolo matky čtyř Kanyeho dětí vyvolá bouři pozornosti a dotazů.

V jejich dlouhém vztahu rapper opakovaně označil Kim za svou „múzu“ a měl údajně výrazný vliv na to, co na veřejnosti nosila. V únoru 2021 požádala o rozvod s Kanyem, s nímž spolu vychovávají celkem čtyři potomky – dceru North (10), syna Sainta (7), dceru Chicago (5, porozena náhradní matkou) a syna Psalma (4, porozen náhradní matkou). K rozvodu došlo až loni před koncem roku, přičemž Kanye si měl údajně hned na začátku letošního roku vzít Australanku Biancu Censori.

Mohlo by vás zajímat: Svléká se Britney Spears i Nela Slováková. Expertka odhalila, co je nutí k nahotě

Navzdory jejich relativně krátkému vztahu však už Biančiny bizarní, trapné či pobuřující módní volby stihly obletět svět. Například ve chvíli, kdy s Westem v USA vyrazila do kostela oblečená v modelu, který si na sítích velmi rychle vysloužil přezdívku „černý kondom“. Není zřejmé, zda šatník a outfity své druhé manželky opět v drtivé většině případů vybírá sám Kanye, ale vzhledem k podobnosti některých modelů s tím, co nosila jeho předchozí žena Kim, je to velmi pravděpodobné.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.