Celebrity

23. srpna 2023 18:20

Tomáš Durčák

Vrchol trapnosti a naprostá neúcta. Italové jsou pobouřeni z manželky Kanyeho Westa

Nová manželka rappera Kanyeho Westa (46), australská architektka Bianca Censori (28), stihla v posledních týdnech svými outfity na dovolené v Itálii pobouřit prakticky celý národ. Italská policie už dokonce zaznamenala nejeden telefonát žádající, aby byla manželka slavného hudebníka zatčena nebo minimálně pokutována za obnažování na veřejnosti.

Pětačtyřicetiletý americký rapper po rozvodu se svou první manželkou Kim Kardashian (42) neztrácel dlouho čas a už o dva měsíce později se letos v lednu oženil podruhé, tentokrát s o téměř 20 let mladší Biancou Censori. Řada fanoušků i média si přitom všímají na první pohled jasné skutečnosti – Bianca se svou postavou až nápadně podobá mladší verzi Kim. A bohužel sdílí i poměrně kontroverzní styl oblékání.

Průhledné legíny a topy odhalující miniaturní kalhotky či chybějící podprsenku na bujném hrudníku Biancy možná už dnes nikoho příliš v USA nepobouří a vynesou jí jen zájem paparazzi. Jako když ji v červnu vyfotili při cestě na nedělní mši, kdy si její outfit vysloužil přezdívku „černý kondom“. Avšak v silně katolické a konzervativní Itálii, kde manželé již několik týdnů tráví dovolenou, způsobil šatník Kanyeho druhé manželky hotový poprask.

Internetem se totiž od začátku srpna šíří snímky Biancy, kterak se s manželem prochází po Florencii a různých místech Toskánska ve zcela průhledných oděvech. Často rovněž nechává v šatníku podprsenku, čímž vyvolává u místních na ulici pohledy plné pohoršení. Řada pobouřených lidí vzhled Westovy manželky bez slitování odsoudila i online.

Kanye West podle mnohých vyměnil Kim Kardashian za její mladší verzi:

„Je překvapivé, že ji ještě nezatkli. Itálie je v tomhle mnohem konzervativnější,“ sdílel svůj názor jeden z uživatelů. „Doufám, že je Itálie regulérně vyhostí. Tenhle nevychovaný pár tam rozhodně nepotřebují,“ naštval se jiný komentující, zatímco další s ním absolutně souhlasil: „Naprostá neúcta k tamní konzervativní katolické kultuře, Italové by je měli vykopnout.“

Mimo samotnou kritiku však řada lidí podotýká, že vzhled Biancy rozhodně spadá do výkladu „obnažování na veřejnosti“ či „veřejného pobuřování“, což je přestupek, za nějž v Itálii může viník inkasovat pořádně mastnou pokutu. „Je škoda, že je za to veřejné pobuřování nemohou zatknout. Vždyť vypadají jako dva klauni, vrchol trapnosti,“ stojí v dalším komentáři.

Další kritik upozornil na to, že na nevkusnou nahotu se musí na veřejnosti dívat nejen dospělí, ale i děti: „Pokud se někdo na veřejnosti promenáduje nahý, měl by být prostě zatčen. Říká se tomu veřejné obnažování… už mě unavuje, že se musím venku dívat na nahé ženy a mělo by být ilegální, že se na to musí dívat i děti!“

Dle portálu CIU Travel, jenž se mimo jiné věnuje cestovnímu ruchu v Itálii, místní velmi pobuřují obnažení cizinci. Je dokonce možné, že by Biancu West v jejích polonahých outfitech neměli pustit do řady slušných italských podniků, protože je „nevhodně“ či „nedostatečně“ oblečená. Některé místní vyhlášky tyto oděvy navíc považují za nezákonné a pokutovatelné.

Bianca po boku svého manžela velmi často obléká vyzývavé a kontroverzní outfity:

Portál CIU Travel na svých stránkách uvádí: „V Itálii je zcela nepřípustné chodit v plavkách nebo ještě hůře bez trička kdekoli jinde než v situaci, kdy máte nohy zabořené hluboko do písku.“ Tím jasně naznačuje, že mimo pláže či bazény by lidé měli být zahalení a rozhodně by jim nemělo být vidět spodní prádlo či nahý hrudník, a to bez ohledu na pohlaví. Není proto divu, že Bianca, která italské zvyky ignoruje a chodí po ulici s odhalenými ňadry i viditelnými kalhotkami, u Italů příliš mnoho fanoušků nemá.

„Tenhle odpad v Itálii opravdu nepotřebujeme,“ komentoval oblékání Censori jistý rozhořčený Ital a další ji pro její outfity označil jako „vulgární póvl“. Italové jsou všeobecně známí pro svou vkusnou, konzervativní módu, na kterou dbají i v každodenním životě. Není proto divu, že italská policie už dokonce zaznamenala oznámení pobouřených Italů, kteří polonahou manželku Westa nahlásili pro veřejné odhalování.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.