Celebrity

7. června 2023 10:00

Eliška Reiglová

Kanye West vyvedl partnerku na mši. Vypadá jako černý kondom, smějí se jí lidé

Kontroverzní rapper Kanye West (45), který na sebe v posledních letech upozornil například i antisemitistickými výroky, po rozvodu vystřídal několik partnerek. S tou poslední, Biancou Censori, se měl podle některých spekulací dokonce i oženit. Nyní na sebe pár upoutal pozornost nevšedními outfity na nedělní mši. Veřejnost je považuje za nevhodné a také směšné.

V roce 2014 se Kanye West oženil s reality hvězdou a influencerkou Kim Kardashian. K oficiálnímu rozvodu došlo v roce 2022 a jeho exmanželka ve svém pořadu nejednou promluvila o tom, jak pro ni poslední měsíce v manželství byly náročné. Rapper k ní přitahoval pozornost takovým způsobem, jakým si to rozhodně nepřála.

Chování Westa ho stálo například vystupování na předávání cen Grammy či festivalu Coachella. Úspěšně vydělával také v módním odvětví, ale celá řada firem se rozhodla s ním po sérii kontroverzních výroků rozvázat spolupráci.

Jak informoval deník The New York Times, rapper například obvinil Židy, že se dopustili holokaustu na lidech černé pleti. Vyvražďování Židů pak sám podporoval v řadě příspěvků na Twitteru. Prohlásil pak také, že na Adolfovi Hitlerovi vidí i pozitiva.

Od rappera se distancují některé celosvětově známé značky:

Absolutní nevkus

Zdá se, že Kanye West si v kontroverzích libuje, ať už je jejich rozsah větší, či menší. S Biancou Censori, která má být podle informací některých zahraničních médií už jeho manželkou, si v neděli vyrazil na bohoslužbu do kostela. Oba si oblékli nevhodný oděv, mnohem víc pozornosti na sebe ovšem strhla Bianca.

Zatímco West na sobě měl černé legíny, které doplnil tričkem s nápisem POLIZEI a ramenními vycpávkami, jeho partnerka oblékla outfit neurčitého materiálu. Fotografie páru okamžitě obletěly internet a lidem jsou pro smích. „Musí být naštvaná, že Kim dostávala skvělé oblečení, zatímco ona vypadá jako černý kondom,“ napsala jedna z uživatelek Twitteru, jak ji cituje deník Independent.

Na mši byly přítomny i dvě z dětí rappera, které zpívaly v kostelním sboru. Pro mnohé je proto těžké překousnout, že kontroverze svého otce musejí sledovat nejen na internetu či v televizi, ale také naživo v prostředí, které by na ně mělo mít jen pozitivní vliv.

Sdílejte článek
Štítky Kanye West holokaust antisemitismus kondom rap oděv Kim Kardashianová Bianca Censori

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.