Celebrity

21. října 2023 06:15

Vanesa Havlíková

Od lechtivého videa k nejvlivnější ženě světa. Kim Kardashian dopřává život v luxusu i milované dceři

Kim Kardashian patří k nejslavnějším ze sester rodu. Nejvíce ji proslavilo kamarádství s Paris Hilton (42), následný sňatek s rapperem Kanyem Westem (46) a v neposlední řadě také její vlastní kosmetická značka. Ačkoliv by to jen málokdo řekl, tato americká hvězda slaví své 43. narozeniny. Připomeňte si její životní milníky.

Když se řekne jméno Kim Kardashian, většina lidí ví, o kom je řeč. Jen málokdo ale tuší, co vlastně dělá a čím se proslavila. Kim pochází z pěti sester, které prožívají doslova pohádku v americkém Los Angeles. Ovlivňují módní trendy a za pouhý jeden příspěvek na Instagramu si účtují statisíce dolarů. Jejich životy jsou naplněny luxusem a o peprné zážitky v nich není nouze.

Čtěte také: The Kardashians jsou zase tady: Kdo vlastně slavné sestry jsou a proč uchvátily celý svět?

Nejznámější z celé rodiny je právě Kim, která v minulosti pracovala jako stylistka pro herečku Lindsay Lohan (37). Její kariéru profesionální celebrity odstartovalo především podomácku vytvořené erotické video, jež uniklo na veřejnost v roce 2007.

Královna sociálních sítích

Od té doby její každodenní život na sociálních sítích sledují stovky milionů lidí, konkrétně 364 milionů. Na internetu se nebojí odhalovat svou postavu, a to zejména výrazné pozadí. Fotí se tak ráda, že v roce 2015 vydala knihu Selfish, která má 445 stránek a na každé z nich je exkluzivní snímek Kim.

Mohlo by vás zajímat: Jejich Instagram nenajdete. 10 celebrit, které vůbec nepoužívají sociální sítě

Kim Kardashian svou postavou pozměnila jakýsi ideál krásy a poukázala na to, že i žena, jejíž výška je pouhých 157 cm a hmotnost se pohybuje v rozmezí 55–65 kg, může plnit titulní stránky časopisů a být novodobým symbolem krásy. Přestože má Kim postavu přesýpacích hodin a obličej jako panenka, ani jí se nevyhnuly skandály týkající se nepovedených úprav fotografií, na nichž se snažila o vyretušovaní obličeje i zúžení pasu.

Vlastní reality show a kosmetická značka

Krátce poté, co se na veřejnost dostalo její erotické video, které natočila s tehdejším přítelem Rayem J., se Kim stala celebritou a televizní společnost E! Network jí nabídla vlastní pořad zachycující život její i sester Kourtney a Khloé, bratra Roberta, matky Kris Jenner, nevlastního otce Bruce Jennera a jejich dcer Kendall a Kylie. Reality show nesla název Keeping Up with the Kardashians a ihned po prvních dílech zaznamenala enormní úspěch.

Kim Kardashian se dostala do problémů, když údajně poškodila šaty po Marilyn Monroe:

Kromě herectví Kim vždy lákalo podnikání. První zkušenost získala již v roce 2006, kdy se sestrami v Kalifornii otevřela obchod s luxusní módou DASH Boutique, který po několika letech zanikl. Kim Kardashian se ale nezalekla, vytvořila vlastní kosmetickou značku KKW Beauty a následně značku oblečení Skims, která nabízí převážně tvarující prádlo a oděv na sport i volný čas.

Dvě děti od náhradní matky

V roce 2015 Kim časopis Time zařadil mezi 100 nejvlivnějších osob na světě. Vliv však kráska nemá pouze na veřejnost, ale i na své děti. V roce 2012 se stala partnerkou rappera Kanyeho Westa a o rok později mu porodila dceru North. Vzali se v roce 2014 a v roce 2015 přivedla na svět syna Sainta Westa. O tři roky později jí náhradní matka porodila dceru Chicago West a v roce 2019 syna Psalma Westa. Přestože manželé zprvu působil idylicky, v roce 2022 se rozvedli.

Přečtěte si: Kim Kardashian zhubla za tři týdny 7 kilo. Přísnou dietu držela kvůli slavným šatům

Nejčastěji se Kim objevuje na sociálních sítích právě s dcerou North. Ta je její prvorozenou holčičkou, Kim se v ní vidí a touží po tom, aby se North v budoucnu měla stejně pohádkově jako ona sama. Dopřává jí tedy jen to nejlepší a každý den ji zahrnuje luxusem. Často s ní fotí kampaně pro světové značky, na kterých sledující Kim vytýkají, že dceři bere dětství a že by v deseti letech neměla vypadat na dvacet.

Sdílejte článek
Štítky rozvod Kanye West výročí matka manželství narozeniny svatba celebrita sociální síť děti kontroverze Kim Kardashianová náhradní mateřství

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.