Celebrity

6. října 2023 05:30

Tomáš Durčák

Kim Kardashian se rozhodla pochlubit svými přednostmi. Sdílela bizarní fotky v pyžamu

Poslední týdny a měsíce patřila pozornost médií spíš nynější partnerce amerického rappera. Kim Kardashian se proto možná rozhodla uzmout si část pozornosti zase zpět pro sebe. Ne že by polonahá vyrazila do ulic, ale sdílela snímky ze své ložnice, kde předvedla poněkud netradiční pyžamo od luxusní značky oblečení.

Dvaačtyřicetiletá Kim se na Instagramu pochlubila poměrně riskantními snímky se zrnitým, old school filtrem, na nichž nechala fanoušky nahlédnout do své ložnice. Šlo o propagaci její nové spolupráce s italskou značkou Gucci, kterou vyměnila za značku Balenciaga kvůli jejímu loňskému skandálu.

Lesklé hedvábné kalhoty na gumu a košilku ze stejného materiálu s tradičním monogramem Gucci nicméně doplnila velmi miniaturní, třpytivou podprsenkou rovněž od italského módního domu. Ta ovšem svou drobnou velikostí popravdě fantazii na hrudníku příliš mnoho prostoru nenechala.

Čtyřnásobná matka se nedávno vyjádřila s obavami o svém bývalém manželovi Kanye Westovi kvůli jeho eskapádám s novou partnerkou v Itálii. Bianca Censori tam totiž na ulici vycházela v modelech, které doslova porušovaly italské zákony a Italy pobouřily místy natolik, že na ni volali policii. Kanye se mezitím po ulici procházel naboso s prázdnými láhvemi od šampaňského.

Jejich za vlasy přitažená dovolená nakonec skončila doživotním zákazem vstupu na loďky v Benátkách, kde byl rapper vyfocen s holým zadkem a hlavou své partnerky v klíně. Kim Kardashian nad tímto chováním po nějaké době vyjádřila znepokojení. Ne ani tak kvůli sobě, ale zejména kvůli čtyřem potomkům, které s Kanyem má a kterým chování tatínka musela nějak vysvětlit.

„Kim všechny ty nové fotky s Biancou opravdu znepokojují. Vůbec netuší, jak chování jejich tatínka vysvětlí dětem,“ citoval svůj zdroj z blízkosti Kim britský The Sun. „Cítí se jeho chováním zostuzená, ale zároveň o něj má vážné obavy. Vždyť se prochází na ulici bos s lahví šampaňského. Něco je podle ní jednoznačně špatně,“ dodal anonymní zdroj.

Za své rodičovství už to ovšem v minulosti schytala i sama Kardashian. Například když se svou devítiletou dcerou North nafotila snímky pro značku Chanel. Na tom by ještě nic zlého nebylo. Dcera má ovšem na snímcích na sobě tolik makeupu, že vypadá spíš jako mladistvá, ne-li rovnou dospělá. Fanoušci to tehdy dle nich nezodpovědné matce dali jasně najevo.

„Je jí 9, nebo 19?“ napsala jedna komentující. „Vždyť jí je jenom 9, nechte ji proboha dělat věci, které má v takovém věku malé dítě dělat. Jednou toho budete litovat,“ lamentovala další sledující Kim. „Je jí devět a vypadá tak na dvacet jedna. Já v jejím věku nosila oblečení s pohádkovými postavami,“ obvinila slavnou influencerku další fanynka z toho, že své nejstarší dceři krade bezstarostné dětství.

I taková módní ikona, za niž se Kim Kardashian minimálně považuje, podle všeho závažně poškodila originální šaty po Marilyn Monroe, které si na jeden večer vypůjčila:

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian Kanye West Instagram kritika bizarní fotky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.