Poslední projížďka. Kanye West se ženou mají kvůli sexu doživotní zákaz lodí v Benátkách

Kanye West a jeho o 20 let mladší manželka Bianca posledních pár týdnů pořádně pobuřují celou Itálii, kam se vydali na delší dovolenou. Silně katolické zemi se nelíbí zejména to, jakým způsobem chodí oblékaná mladičká choť hudebníka. Aby toho nebylo málo, dostali teď navíc doživotní zákaz.

Dvojice Kanye West (46) a Bianca Censori (27) se extravagance nebojí. Jenomže zatímco v USA se kvůli svým vyzývavým outfitům dostanou tak maximálně do hledáčku paparazzi, v poněkud konzervativnější Itálii narazili a s obdivem se nesetkali. Místní lidé už dokonce volali po jejich vyhoštění ze země. Zdá se ale, že páreček si z nich těžkou hlavu nedělá a posouvá limity stále dál.

Mohlo by vás zajímat: Kim Kardashian se bojí o Kanyeho Westa. Neví, jak exmanželovo chování vysvětlí dětem

Italští fotografové manžele zachytili při projížďce na lodi v Benátkách, na čemž by nebylo nic divného, kdyby přitom Kanyemu nebylo vidět odhalené pozadí. Známý hudebník měl kalhoty na půl žerdi a jeho vnadná žena mu klečela v klíně. Těžko říct, zda tam Bianca něco hledala, nebo se snažila vyčistit potřísněný rozkrok svého muže po všech těch lahvích vypitého šampaňského a vína.

Sexuální hrátky dvojici vyšly draho

Za obnažování a nevhodné oblečení páru hrozí až několikatisícové pokuty, či dokonce krátký pobyt za mřížemi. Bianca se na veřejnosti několikrát objevila v přiléhavých oblečcích, pod kterými jí prosvítaly bradavky a spodní prádlo. To jim zřejmě nestačilo a svůj pobyt na ikonické benátské lodi se rozhodli okořenit.

Čtěte také: Kanye West vyvedl partnerku na mši. Vypadá jako černý kondom, smějí se jí lidé

Australanka a její muž se s největší pravděpodobností oddávali orálnímu sexu, kvůli čemuž pořádně vytočili majitele lodní společnosti. Ti se rozhodli z jejich činů vyvodit následky a za nevhodné chování udělili oběma celebritám doživotní zákaz. „U nás už nejste vítáni,“ uvedla ve svém prohlášení společnost Venezia Turismo Motoscafi. Kapitán lodi prý o tom, co se děje vzadu, neměl ponětí. „Na palubě taxíku byla ještě třetí osoba, která dvojici doprovázela a bránila kapitánovi ve výhledu na záď. Pan West a jeho manželka už určitě nebudou vítáni na palubě našich lodí,“ doplnila přední soukromá lodní společnost.

Kim Kardashian vyjádřila znepokojení

Řádění exmanžela pochopitelně neuniklo ani jeho bývalé ženě. Kim Kardashian, se kterou má čtyři děti, vyjádřila nad zpěvákovým chováním znepokojení. „Kim všechny ty nové fotky s Biancou opravdu znepokojují. Vůbec netuší, jak chování jejich tatínka vysvětlí dětem,“ prozradil zdroj z blízkosti Westovy exmanželky britskému deníku The Sun. „Cítí se jeho chováním zostuzená, ale zároveň o něj má vážné obavy. Vždyť se prochází po ulici bos s lahví šampaňského. Něco je podle ní jistojistě špatně,“ prozradil anonymní zdroj novinářům.

Kvůli skandálům už v minulosti s Kanyem Westem přerušila spolupráci i známá značka obuvi:

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian Kanye West loď celebrity rapper Itálie Bianca Censori doživotní zákaz

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.