Paris Hilton v korzetu i odhalené bradavky. Odvážná přehlídka oslavila lásku k vlastnímu tělu

Paris Hilton módu miluje a značku Mugler podpořila coby modelka už vícekrát. Na pařížském týdnu módy pro ni dědička hotelového impéria předváděla sexy černý model. Po mole se mimo jiné prošla i Irina Shayk a nechyběly ani odhalené bradavky a provokativní outfity.

Paris Hilton (42) byla hvězdou pondělní přehlídky značky Mugler. Ta představila svou kolekci pro jaro 2024. Blonďatá dědička hotelového impéria vyměnila svůj oblíbený Barbie a Y2K styl za celočerný model. Ten obsahoval typické prvky této značky. Ostře řezané kontury, výřezy a futuristicky laděný detail.

Mohlo by vás zajímat: Paris Hilton se po čtyřicítce stala maminkou. Pochlubila se dojemnou fotkou

Módní ikona kráčela po mole ve strukturovaném modelu, ve kterém vynikala ramena. Právě ta obsahovala vycpávky a byla ostře řezaná. Nechyběl ani korzet, který zvýraznil pas, a minisukně se dvěma rozparky. Na nohou měla vysoké podpatky a celkový look byl doplněn černou koženou kabelkou. Vlasy měla Paris stažené do drdolu a při pohledu do tváře modelky jste viděli dramatický make-up, ve kterém byly dominantou černé oční linky protažené až ke spánkům.

Splněný sen

Paris Hilton, která se vrhla mimo jiné i na dráhu zpěvačky, si přehlídku užila. „Sen se stal skutečností. Jdu přehlídku pro Mugler. Tak ikonické! Jsem tak pyšná, že mohu být součástí dnešního večera. Gratuluju k další epické kolekci,“ vychválila Paris módního návrháře Cadwalldera.

Čtěte také: Monokl, starší ženy i africké kořeny. London Fashion Week je plný extravagance

Na přehlídce této značky, která oslavuje ženskou krásu a lásku k vlastnímu tělu, se ukázala mimo jiné i ruská modelka Irina Shayk. Modelky a modelové předvedli řadu velice extravagantních kousků, které odhalovaly velké množství kůže.

Historie značky

Značku Mugler má na svědomí návrhář a fotograf Thierry Mugler, který zemřel v roce 2022. Svou první kolekci představil světu v roce 1973 a od té doby patřil mezi ty, kteří v 80. letech určovali módní trendy. Mugler byl vizionářský návrhář, jenž kombinoval sci-fi prvky s populárními střihy a nebál se experimentovat s průhlednými materiály, latexem nebo třeba peřím. Jeho poznávacím znamením jsou typická široká ramena.

Ačkoliv byl ve své době velice úspěšný, jeho konec už tak veselý není. Po několika neúspěších se totiž rozhodl v roce 2002 značku opustit. Po něm Mugler převzal americký designér Casey Cadwallder. A pod vedením nového kreativního ředitele se značce vede více než dobře.

Podívejte se, jak vypadala přehlídka Jana Černého:

Sdílejte článek
Štítky móda modelky Paris Hilton extravagance Thierry Mugler bradavky Paris Fashion Week módní přehlídka Mugler

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.