Monokl, starší ženy i africké kořeny. London Fashion Week je plný extravagance

Londýnský týden módy je v plném proudu. V několika dnech se už stihla vystřídat řada světových návrhářů, kteří předvedli své kolekce pro jaro/léto 2024. Co všechno se objevilo na přehlídkových molech?

Světoví módní návrháři si ve svých kolekcích na jaro/léto 2024 připravili několik skutečně extravagantních modelů. Kromě stylové a nositelné módy se objevila také řada kuriózních až bizarních kousků, které byste si na sebe na ulici zřejmě jen tak nevzali. Pokud tedy netoužíte po extra porci pozornosti.

Mohlo by vás zajímat: Móda z festivalu v Benátkách: Nechyběl šarmantní Clooney, šaty z pekla ani nahota

Irina Shayk a monokl

Modelka Irina Shayk se na přehlídkovém mole britské návrhářky nigerijského původu Mowaloly Ogunlesi objevila s výrazným monoklem pod levým okem. Ruská ikona se ale naštěstí nestala obětí fyzického násilí. Vše bylo součástí přehlídkového make-upu a kolekce. Supermodelka na sobě měla oversized tričko s podobiznou zesnulého rappera 2Paca.

Čtěte také: Oblékejte se jako zbohatlíci. Trend Old Money Aesthetic ukazuje návrat staromódního luxusu

Značka Ashish

Na přehlídce značky Ashish nebylo o bizarnosti nouze. Modelky i modelové se objevovali ve velice výrazném make-upu a s viditelným spodním prádlem. Nechyběla rudá rtěnka či umělé řasy a prostor dostala dokonce i starší generace. Na mole jste mohli spatřit šedovlasou postarší ženu. To je jasný důkaz, že móda je zkrátka pro každého bez ohledu na věk, rasu či pohlaví.

Tolu Coker show

Návrhářka Tolu Coker předvedla řadu velice krásných modelů, ani u ní ale nechyběla trocha té odhalenosti a extravagance. V její kolekci dominovala černá, šedá a bílá. Několik kousků odhalovalo kůži a o sex-appeal zde nebyla nouze. Samotná kolekce odkazovala na kořeny návrhářky a vyobrazovala africké diaspory.

A jak to vypadalo v backstage na Prague Fashion Weeku?

Sdílejte článek
Štítky móda modelky módní přehlídka krása Irina Shayk London Fashion Week

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.