Lady Gaga nasdílela svůj postup líčení. Ukázala pleť bez make-upu a fanoušci jí děkují

Zpěvačka Lady Gaga je z minulosti známá především svou oblibou extravagantních kostýmů a líčení. Stále častěji ji ale vídáme i ve velice přirozeném a čistém looku, který jí velice sedí. Popová hvězda nedávno představila svou novou kosmetickou značku a natočila také několik videí, ve kterých ukazuje, jak na make-up. Necháte se inspirovat?

Lady Gaga (37) je americká zpěvačka, skladatelka, textařka a klavíristka. Aby toho talentu nebylo málo, vydala se ještě do kosmetického průmyslu. Vytvořila svou vlastní značku Haus Labs, v rámci které už stihla představit několik produktů včetně nejnovějšího korektoru. A co by to bylo za zakladatelku, kdyby všechno zboží nevyzkoušela na sobě. Na jejích sociálních sítích nyní naleznete mimo jiné také make-up tutorialy, ve kterých ostatním radí, jak na líčení.

Ačkoliv si s jejím jménem většina lidí spojí především výrazný a velice extravagantní make-up, Lady Gaga to umí i jinak. Ve svém videu dokazuje, že i ona je schopná čistého a elegantního líčení, které krásně podtrhne její jinak dokonalou pleť. Ano, popová ikona se nebojí ukázat svou přirozenost bez použití jakýchkoliv zkrášlovadel a nutno podotknout, že vypadá naprosto famózně. To jí také chválí mnozí fanoušci, kterým se líbí, že svou pleť ukáže takovou, jaká je, bez příkras či filtrů.

Čisté kontury a zamaskování nedokonalostí

Ve své videonahrávce zpěvačka ukazuje krok za krokem, jak použít korektor. Gaga začíná ve vnitřním koutku oka, od kterého postupně táhne linku pod celou jeho délkou. Korektor obsahuje štěteček, kterým si zpěvačka následně nakreslí linie i na celém zbytku obličeje. „Poté si zvýrazním celý střed obličeje. Udělám tři čárky nahoře hlavy, nose a bradě,“ popisuje Gaga ve videu na svém účtu na Instagramu. Nezapomene také zakrýt nedokonalosti v podobě začervenalých místeček.

Jak sama kráska poznamenává, korektor v sobě obsahuje i řadu účinných látek, které pleť zároveň léčí. „Takže zatímco zakrývám nedokonalosti, korektor ošetřuje pleť po dobu celého dne, co ho budu mít na sobě,“ vysvětluje autorka hitu Poker Face.

Nakonec ho pomocí štětečku rozetře po celém obličeji. Na úplný závěr použije prsty, kterými ho do pleti dokonale zapracuje. „Na tomto korektoru je super, že za pouhé dva týdny používání zmírňuje otoky pod očima,“ doplňuje Gaga s tím, že je to především díky účinné složce biotechnologického kofeinu.

Nejlepší radu dostala od své matky

Už jako malá holčička prý Lady Gaga pozorovala svou maminku u zrcadla. S věkem se její láska k make-upu prohlubovala, a jakmile započala svou uměleckou kariéru, naplno se ponořila do všech tajů líčení, pomocí kterého se mimo jiné snažila vyjádřit i svého uměleckého ducha. S přibývajícími roky se ale více začala zajímat o to, co produkty obsahují a jak by se mohla o svou pleť lépe starat. I to ji inspirovalo ve vytvoření vlastní kosmetické značky.

A od koho dostala nejlepší radu týkající se krásy? Právě od své maminky. „Vždycky mi říkala, abych se o sebe starala. Myslím si, že tohle zasahuje daleko za to, jak vypadáte. Myslím, že je to součást toho, jak se cítíme, je to o zdraví a o tom, jak o sebe pečujeme,“ prohlásila Gaga v rozhovoru pro British Vogue.

Jak na maskovací make-up pro starší ženy:

Sdílejte článek
Štítky Lady Gaga krása zpěvačka celebrity pleť make-up líčení tutorial

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.