Celebrity

13. března 2023 07:22

Marie Makovská

Lady Gaga v odvážné róbě na Oscarech ukázala hodně. Pak vystoupila v triku a bez make-upu

Americká popová zpěvačka známá pod pseudonymem Lady Gaga na představení Oscarů 2023 vystoupila bez make-upu. Aby si však mohla užít i slavnostní look, ovládla nejprve koberec barvy champagne v odvážné róbě Versace. Poté je vyměnila za triko a džíny.

Lady Gaga, která se mnohým zaryla do paměti svým výrazným líčením a kostýmy, se přitom v poslední době bez make-upu ukazuje poměrně často. Na svých sociálních sítích například ve vytahaném tričku sdílela zprávu o nominaci na Oscara za píseň „Hold My Hand“. „Psaní této písně pro film Top Gun: Maverick byl hluboký a silný zážitek, na který nikdy nezapomenu,“ napsala. Fanoušci její upřímnost a schopnost ukázat pravou tvář kvitují.

Mohlo by vás zajímat: Klan Gucci a všechny šaty Lady Gaga z premiéry. Gaga se nevyrovnala kolegovi

Přečtěte si také: Únosce psů zpěvačky Lady Gaga dostal u soudu čtyřletý trest. Druhého muže dopadla policie

Během nedělního předávání cen vystoupila zpěvačka (vlastním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta) na pódium za silně syrového provedení skladby z filmu Top Gun: Maverick. „Její přítomnost a tvrdě úderné vokály kontrastovaly s jejím okleštěným vystoupením, které obsahovalo pouze černé tričko, roztrhané džíny a tenisky,“ napsal magazín People. Zazpívala navíc s obličejem bez make-upu a vlasy spletenými do francouzského copu. Nejspíš tak chtěla dát opravdu vyniknout svému umění bez příkras a pozlátek.

„Je to pro mě hluboce osobní. Myslím, že se všichni potřebujeme navzájem. Potřebujeme hodně lásky, abychom procházeli tímto životem. Všichni občas potřebujeme hrdinu,“ zaznělo z úst Lady Gaga.

Tento přirozený vzhled zpěvačky byl o to víc nápadný, protože jen chvíli předtím zářila na slavnostním koberci v luxusní róbě značky Versace, kterou původně vynesla supermodelka Gigi Hadid během nedávné přehlídky pro podzim/zimu 2023 v Los Angeles. Šaty s živůtkem ze síťoviny, s dlouhým rukávem a korzetovými panely plynule přecházely v plnou sukni s nízkým pasem. Odhalovaly záda i zadek. To vše doplnila Lady Gaga diamantovým náhrdelníkem s límečkem, lesklými červenými rty a kouřovým líčením očí.

Záživným momentem při předávání Oscarů 2023, který se účastníkům zapíše do paměti, bylo, když Lady Gaga pomohla fotografovi. Zpěvačka v odvážně odhalených šatech Versace zahlédla, jak upadl, a přispěchala, aby mu pomohla vstát.

Sdílejte článek
Štítky Lady Gaga představení Top Gun: Maverick Ceny Oscar bez make-upu červený koberec Gigi Hadidová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.