Trendy líčení inspirované kávou. Vyzkoušejte latte make-up a buďte jako hvězda

V oblasti líčení i módy se stále více vracíme k eleganci, minimalismu a přírodním barvám. Právě teď svět pobláznil latte make-up trend. A jak už napovídá sám název, líčení je inspirované oblíbeným kávovým nápojem. Jak na něj?

V létě je naše pokožka krásně opálená a nádherně ladí se zlatavými a hnědými odstíny. Právě na to sází i aktuální trend, který propagují influencerky, modelky, ale i další známé celebrity. Můžete ho vidět prakticky na každém rohu a propisuje se nejenom do oblasti make-upu, ale také módy či manikúry. Tomuto létu vévodí heslo: „V jednoduchosti je krása.“

Mohlo by vás zajímat: Jak na líčení v létě? Nebojte se barev a držte se základních zásad pro horké dny

Všude kolem sebe můžete vidět především přírodní barvy, jako je nude, různé odstíny hnědé, bílé nebo béžové. Právě to jsou barvy, které se nejčastěji objevují v oblíbené kávě zvané latte. Tento lahodný nápoj v sobě většinou mísí tři základní barvy a tím se řídí právě i trend latte make-up.

Čtěte také: Nový módní trend: Slavné ženy vyráží do společnosti ve spodním prádle

Vytvořte si dokonalý latte make-up look

Make-up inspirovaný kávou nevyžaduje žádné speciální schopnosti, jelikož podtrhuje především přirozenost za použití několika líčidel. Hlavní roli zde hraje správně zvolený make-up, pudr a hlavně bronzer, který by vám v kabelce během léta rozhodně neměl chybět.

S pomocí bronzeru si vytvoříte krásné kontury, a pokud v sobě má například zlatavé odstíny, postará se vám na tváři o nádherně přirozený glow, díky kterému budete zářit na míle daleko. Pak by vám určitě neměla chybět nude rtěnka, kterou vybírejte podle tónu vaší pleti. Světlejší typy by měly volit také světlejší odstíny rtěnky. V neposlední řadě nezapomínejte na oči, které by měly být vaší dominantou. Kromě řasenky a očních stínů si pohrajte také s obočím, kterému věnujte obzvlášť velkou pozornost. Právě obočí dotváří celkový dojem a sjednocuje váš look. Při vytváření latte make-upu myslete na to, že máte k dispozici opravdu širokou paletu barev, ale vybírejte vždy v tónech bronzové, hnědé nebo karamelové s lehkým třpytem.

Čtěte také: Rozcuchané a husté obočí je trendy. Zapomeňte na trhání a inspirujte se u celebrit

Tento typ líčení můžete často vidět na slavných kráskách, jako jsou Emily Ratajkowski nebo třeba Kylie Jenner či Kim Kardashian. V nové kampani se v tomto stylu objevila také supermodelka Kate Moss, která je jasným důkazem, že populární styl rozhodně není pouze pro brunetky a tmavé typy. Velkou propagátorkou je také modelka Hailey Bierber. Určitě během léta, ale i v průběhu celého roku nezapomínejte používat kvalitní SPF ochranu. Sluneční paprsky na nás působí po celý rok a mohou způsobit celou řadu problémů, například předčasné stárnutí kůže, takže pod líčení nanášejte kvalitní formu ochrany.

Dermatoložka Arenbergerová o opalování:

Sdílejte článek
Štítky Emily Ratajkowski Kylie Jenner trendy líčení makeup Kate Moss móda styl krása latte make-up

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.