Emily Ratajkowski i Bella Hadid vsadily u plavek na zvířecí vzory, opět jsou in

Léto je v plném proudu, a pokud ještě stále nemáte ve skříni ty pravé plavky, možná vám při jejich vybírání pomůže následující galerie plná sexy slavných žen. Právě ty jasně dokazují, že zvířecí vzory jsou opět v kurzu a oslníte v nich jak doma u bazénu, tak i na dovolené.

Světové modelky, ale i zpěvačky a herečky mají k dispozici tým profesionálů, který jim pomáhá sledovat aktuální módní trendy snad ve všech oblastech. Pokud se něco začne ve společnosti objevovat čím dál častěji, pak vám může být jasné, že jste právě narazili na další trendy prvek. Jak vybrat kvalitní plavky? Vyzkoušejte těchto pár jednoduchých tipů.

Mohlo by vás zajímat: Nový módní trend: Slavné ženy vyráží do společnosti ve spodním prádle

Ať už preferujete raději bikiny, nebo jednodílné plavky, letošní rok by vám neměly chybět jedny se zvířecím vzorem. Jestliže u vás tento prvek budil laciný dojem, doporučujeme vám tento názor přehodnotit. Na plavkách působí jednoduše skvěle. Své nositelce přidají na sex-appealu a bude v nich naprosto nepřehlédnutelná. Nejdůležitější je při výběru správných plavek zvolit správný střih podle typu postavy.

Čtěte také: Módní hit letošního roku? Chytré plavky se umí připojit do světa virtuální reality

Emily Ratajkowski

Oblíbená modelka Emily Ratajkowski (32) zvířecí vzory na plavkách prostě miluje. Ostatně o tom se můžete přesvědčit i v naší galerii. Vystřídala už několik barevných variant, jako je zelená nebo žlutá. Sama v minulosti navrhla vlastní kolekci plavek a právě tento vzor se objevuje v její nabídce produktů velice často. Pokud je na vás taková extravagance příliš, doporučujeme zkombinovat jeden zvířecí díl plavek s druhým, který bude jednobarevný. Nejlépe pak v zemitých barvách, ideální je černá nebo hnědá.

Hailey Bieber

Pokud jste si mysleli, že zvířecí vzory musí zahrnovat pouze šelmy, pak jste na omylu. Hailey Bieber (26) se doma na zahradě opalovala v zebrovaných bikinách, které doplnila barvičkami. K tomu si vzala cool tmavě zelený klobouček a brýle ve stejné barvě.

Čtěte také: Jak správně pečovat o plavky? Střídejte alespoň dvoje a vynechte igelitové sáčky

Nicole Scherzinger

Zpěvačka a bývalá členka skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (45) snad nestárne. Ve svých pětačtyřiceti letech vypadá stále jako ve třiceti. Tahle oslňující Havajčanka se ve své rodné zemi objevila v plavkách s hadím motivem.

Bella Hadid

Americká supermodelka Bella Hadid (26) má naprosto dokonalou postavu. Na pláži si užívala sluníčka a moře a své perfektní tělo vystavila v plavkách s leopardími vzory. Trojúhelníčkový vršek je ideální i pro menší poprsí a šňůrky od kalhotek posazené výš zase opticky prodlouží nohy.

Rita Ora

Zpěvačka Rita Ora (32) se ukázala v černobílé kombinaci plavek. Není žádné tajemství, že zrovna tato kráska poměrně často svými outfity budí rozruch. Provokace je její druhé jméno. Fanoušci už ji například mohli vidět v krajkových šatech odhalujících poprsí či v modelu, který kompletně ukazoval spodní prádlo.

A jaké mají slavné krásky fígle při hubnutí do plavek?

Sdílejte článek
Štítky bikiny Emily Ratajkowski Bella Hadid celebrity Rita Ora modelky trendy Hailey Bieber léto móda Nicole Scherzingerová plavky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.