Velký úspěch Dary Rolins v Paříži: Jako modelka zazářila po boku světových hvězd

Slovenská diva Dara Rolins (50) se na přehlídkovém mole objevila v rámci pařížského týdne módy. Zazářila společně se světovými hvězdami a nutno říct, že jí to jako modelce moc slušelo. Přesvědčte se sami.

Přehlídka značky L'Oreal byla vskutku velkolepá. Během pařížského týdne módy se totiž po mole společně prošlo několik slavných žen z různých koutů světa. A právě zpěvačka Dara Rolins byla jakožto československá ambasadorka jednou z nich. V rámci přehlídky se potkala například s herečkou Helen Mirren (78), Evou Longoria (48), Elle Faning (25) či modelkou Kendall Jenner (27). Přehlídka s názvem Walk Your Worth skvěle korespondovala s heslem této značky, což je: „My za to stojíme!“ Oslnivá podívaná se konala přímo pod Eiffelovou věží a o třpytky a záři při ní nebyla nouze.

Mohlo by vás zajímat: Taťána Kuchařová ukázala krátké vlasy. Podle fanoušků vypadá jako Sharon Stone

Dara Rolins zářila ve zlaté

Dara Rolins byla na mole jako doma a celý zážitek si podle svých slov velice užila. „Včera jsem zažila magický večer v Paříži a prošla se po mole pod rozsvícenou Eiffelovkou. Nezapomenutelný zážitek, být po boku těch největších světových hvězd. Zpěváků, herců, modelek, starých, mladých,“ napsala Dara na svém Instagramu a doplnila: „Je krásné být inspirací a být inspirovaná, zkrátka v každém věku, v každé situaci je krásné být ženou, protože my za to stojíme,“ popsala své pocity. Na sobě měla flitrované zlatostříbrné šaty a stříbrné kozačky. Vlasy měla vyčesané do drdolu a o make-up se jí postarala vizážistka Renata Zelinková.

Helen Mirren

Britská herečka Helen Mirren i v osmasedmdesáti letech překypovala takovou energií a životním elánem, který by jí mohl závidět kdekdo v mladším věku. Prošedivělé rozpuštěné vlasy měla načesané do objemu a rozdávala úsměvy na všechny strany. Na sobě měla třpytivé stříbrné šaty a celkově vypadala naprosto fantasticky. Dara Rolins ji ostatně vychválila i na svých sociálních sítích. „Děkuju za všechny ty hvězdy, se kterými jsem mohla v přestávkách pokecat v zákulisí při kávičce, jako kdybychom se znali roky. Tahle dáma mě okouzlila nejvíc. Jedním slovem ach, laskavější a vtipnější ženu jsem dlouho nestřetla,“ napsala k jejich společnému snímku Rolins.

Eva Longoria

I herečka Eva Longoria byla naprosto oslnivá. Na sobě měla jemné bílé šaty, které byly průhledné a na sobě měly peříčka. Brunetka ukázala i své sexy nohy a všichni se mohli pokochat pohledem na průsvitnou horní část jejích šatů.

Čtěte také: Herečka ze Zoufalých manželek se bude živit vlastním tělem. Rozhodla se tak kvůli rodině

Kendall Jenner

Americká modelka Kendall Jenner, která je zároveň sestrou slavné Kim Kardashian, se v Paříži představila jako zkušená profesionálka v oboru. Na sobě měla nádherné stříbrné šaty na tělo, které zdůrazňovaly její dokonalou postavu.

Andie MacDowell

Herečka Andie MacDowell (65) byla na mole za pořádnou drsňačku. Na sobě měla kožený model, který byl asi nejvíce extravagantní. Kráska, která je tváří značky už od roku 1986, oblékla černé kalhoty, podprsenku a sako. Celkový dojem byl ještě umoceněn kouřovým líčením, které dodávalo pomyslnou třešničku na dortu rebelskému looku.

Takhle vypadala přehlídka Vandy Jandy v rámci Prague Fashion Weeku:

Sdílejte článek
Štítky Dara Rolins celebrity Helen Mirren modelky Paris Fashion Week móda módní přehlídka Kendall Jenner Pařížský týden módy Eva Longoria

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.