Celebrity

21. března 2023 12:00

redakce Prima Ženy

Dara Rolins s Nedvědem budují nový domov. Milionový pozemek pořídili na prestižní adrese

Dara Rolins slaví padesátiny

Slavná zpěvačka Dara Rolins (50) s neméně slavným bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem (50) spolu chodí už dva roky. V minulosti už pořídili pozemky v Itálii u jezera Maggiore, nyní přidali i jeden v Praze, na jednom z nejhezčích a velmi lukrativních míst. Na kolik vyšel?

Investice do nemovitostí u této slavné dvojice nejsou žádnou novinkou. Dara Rolins například přiznala fanouškům na svém Instagramu, že vlastní rodinný dům ve Spojených arabských emirátech, který pronajímá. Společně s Nedvědem pak investovali do pozemku za milion eur v Tronzanu u pohádkového jezera Maggiore. Nyní se zaměřili na Prahu, konkrétně na krásnou přírodní rezervaci Divoká Šárka.

Podle deníku Blesk si v Šáreckém údolí vybrali a koupili hned čtyři pozemky, které patrně budou chtít spojit a postavit na nich rodinné zázemí. Zda bude i svatba, je zatím ve hvězdách. Už před časem se ale Dara nechala slyšet, že po ní příliš netouží. „Takhle mi je dobře a občas mám strach, že když se věci až příliš vyšperkují, tak se můžou pokazit. Myslím si, že určitá nejistota i v těch nejjistějších věcech má svoje kouzlo,“ vysvětlila pro Nový čas.

Celý nový pozemek mají podle Blesku Rolins s Nedvědem rozdělený napůl – v kupní smlouvě je uvedeno, že každý platí jednu polovinu a do budoucna také každému z nich pouze polovina pozemku náleží. Co na něm postaví, se zatím neví. Očekává se však, že půjde o luxusní sídlo. U zatím neupraveného pozemku stojí cedule s povolením ke stavbě Villy Pod Mlýnkem. Právě tak možná zní pracovní název nového sídla zamilovaného páru.

Podívejte se, jak Dara Rolins s Pavlem Nedvědem trávili první společné Vánoce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.