Celebrity

1. října 2023 10:01

Vanesa Havlíková

Herečka ze Zoufalých manželek se bude živit vlastním tělem. Rozhodla se tak kvůli rodině

Jednapadesátiletá americká herečka Drea De Matteo se stala další celebritou, která si bude přivydělávat skrze platformu, kde se zejména mladé dívky živí předváděním vlastního těla. K rozhodnutí ji přivedla ekonomická situace způsobená nedostatkem filmových a televizních rolí.

Pro americkou herečku, kterou můžete znát například jako Angie v Zoufalých manželkách či Wendy v Zákonu gangu nebylo rozhodnutí živit se vlastním tělem vůbec jednoduché, příjem rodiny je u ní však na prvním místě.

Jelikož má herečka krásnou postavu a na svůj věk zdaleka nevypadá, je možné, že ji tato internetová platforma přinese úspěch. Kariéru na sociální síť pro dospělé směřuje čím dál tím více umělců. V České republice se jedná například o modelku Simonu Krainovou, která svým rozhodnutím založit si účet na OnlyFans pobouřila veřejnost.

Čtěte také: Simona Krainová se bude živit vlastním tělem. Nahou výzvou všechny šokovala

Další padesátnice míří na platformu pro dospělé

Drea de Matteo v rozhovoru pro Fox News vysvětlila, že si uvědomuje, že se to někomu nebude zdát jako správné rozhodnutí, nicméně i přesto, že je dvojnásobnou matkou se tím nenechává odradit.

„Vím, že pár lidí se vyjadřovalo dost nehezky ohledně toho, že jsem se přidala na OnlyFans. Ale u nás v rodině to funguje tak, že máma je silný válečník a porážku by si nikdy nepřiznala,“ přiznala.

Hlavním důvodem, proč se rozhodla založit si profil na placené platformě je, že se chce více věnovat svým dětem a užívat si společného času s nimi. „Za poslední roky se toho dost změnilo. Ale moje děti pro mě vždycky byly na prvním místě. Kdyby mi někdo řekl, že je celou tu dobu možné pracovat z domova, nevěřila bych mu,“ uvedla Drea de Matteo.

„Vím, že to možná zní šíleně a že teď působím jako nějaký lenoch, ale já se celou dobu zastávám maminek na plný úvazek, které výchovu svých dětí milují nade vše,“ dodala. Pro toto rozhodnutí se dále rozhodla i kvůli ekonomické situaci, neboť ve svém věku prý už bohužel nedostává tolik seriálových a filmových rolí.

Simona Krainová a kauza s fotkami na sociálních sítích:

Sdílejte článek
Štítky peníze rodina herec Česko příjem Simona Krainová Fox News OnlyFans Zoufalé manželky ekonomická situace Drea de Matteo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.