Sexy kuchařku Kamu bych doma chtěla, říká Simona Krainová o životě ve třech

Simona Krainová si z kritiků těžkou hlavu nedělá. Naopak si pozornost užívá plnými doušky. Teď se tato známá provokatérka opět postarala o pořádný rozruch svým vtipem o životě ve třech.

Simona Krainová (50) se nedávno objevila na křtu kuchařky Kamily Rundusové alias Kamu, se kterou ji pojí přátelství. Modelka, která má za manžela Karla Vágnera mladšího, tam zavtipkovala na téma otevřeného vztahu. „Chtěla bych mít doma kuchařku, nejraději Kamu. Takovou krásnou a sexy kuchařku. A Karlovi by se to určitě líbilo taky. Jsem otevřená, jsem open-minded a do budoucna by to bylo moc fajn,“ sdělila deníku Blesk bez okolků Krainová.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová inspiruje. Své tělo chtějí předvádět i Bendová s Kočendovou

Se slavnou foodblogerkou si modelka sedla na první dobrou. „Známe se už několik let a zjistily jsme, že jsme stejná krevní skupina. Je to prostě úžasný člověk s neuvěřitelnou energií, která mě neskutečně baví,“ vychválila kuchařku. „Jelikož žije s manželem v Karibiku, kde i my máme druhý domov, věřím, že se brzy navštívíme a užijeme si to. Máme plány, abychom spolu trávily víc času,“ prozradila Krainová.

Provokatérka Krainová

Není tomu tak dávno, co si modelka Simona Krainová založila profil na OnlyFans, kde prodává své umělecké akty. Její rozhodnutí přidat se na tuto platformu, na níž si uživatelé mohou koupit mimo jiné eroticky laděný obsah, obhajovala tím, že na Instagramu jsou odhalené snímky zakázané. „Nechci dávat na umělecké akty hvězdičky a kazit z nich dojem. Například Instagram mi neustále hrozí zrušením účtu za nahotu. Tak tohle je řešení,“ vysvětlila před časem  Blesku Krainová.

Čtěte také: Simona Krainová se bude živit vlastním tělem. Nahou výzvou všechny šokovala

Z kritiky si ale nic nedělá. „Začalo mě pranýřovat Česko. Což mi ale nevadí, protože ty peníze za to fakt stojí...“ řekla Krainová v pořadu Showtime. „Velkou část práce mám za sebou a myslím, že teď už se budu jenom bavit. A vlastně mi je jedno, jaké následky to ponese, protože už je to fuk. Nebudu v sedmdesáti řešit, že mě klient bude ještě chtít na nějakou prestižní zakázku. Budu spíš řešit, jak hezký je můj dům a jak se rozrůstá i ten majetek, který třeba nechám dětem...“ doplnila modelka a dvojnásobná maminka.

Simona Krainová má vlastní billboard, podívejte se na něj ve videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.