Celebrity

9. září 2023 05:45

Josef Šťastna

Simona Krainová ví, že ji sledují i zvrhlíci. Nahotou chce dodat odvahu ženám

Rozhovor se Simonou Krainovou pro ShowTime

Modelka Simona Krainová nikdy nepatřila k ženám, které by měly problém s nahotou. To se nezměnilo ani po oslavených 50. narozeninách. Nyní přiznala, že si uvědomuje, že přes erotickou platformu dává potravu také zvrhlíkům, za ty peníze to ale prý stojí.

Simona Krainová nebrzdí ostré životní tempto ani po padesátce, naopak dává jasně najevo, že bude umět provokovat i v důchodu. Pokud se zrovna nehádá přes sociální sítě s Agátou Hanychovou na téma, kdo je větší nicka, plní svými fotkami Instagram a nově také kontroverzní platformu OnlyFans, kam může dávat bez cenzury i erotické snímky. Simona prý nečekala, že její působení na tomto poli vzbudí v Česku takové vášně.

„Myslela jsem si, že nebudu mít důvod někomu něco vysvětlovat, protože jsem dospělá. Kariéru mám vybudovanou, velkou část práce mám už také za sebou a řekla jsem si, že se budu už jen bavit. Je mi jedno, jaké následky si to ponese,“ řekla modelka v magazín v magazínu Showtime s tím, že si uvědomuje, že ji sleduje plno vyšinutých jedinců.

Mohlo by vás zajímat: Odhalovat se umí také Monika Binias, na bradavky dala pěnu

„Proč bych nemonetizovala obsah, který na Instagramu získává také spousty sledujících? Je mezi nimi samozřejmě úplně stejné procento úchyláků. Říkají, že podbízím obsah nějakým úchylákům, tak chci říct, že na Instagramu jich mám stejný počet, ne-li více, a tam to dávám zadarmo,“ uvedla na svou obhajobu žena, která se i v pokročilejším věku snaží živit vlastním tělem. Sama si to uvědomuje a tvrdí, že chce být příkladem pro další ženy, jimž přiskakují léta, ale dál chtějí být atraktivní pro muže.

Simona Krainová ráda provokuje zamindrákované lidi

„Chci si život užít, jak nejvíc budu moct. Chci svůj život dát svým dětem, chci jim dát zábavu, chci si vydělat, chci cestovat a chci všeho víc. A proč ne, když můžu? Mě to baví. Klidně si budu žít ve své bublině a to, co na mě plive nějaká parta zamindrákovaných š*linů, mě fakt nezajímá. Je mi jich líto,“ dodala bojovně naladěná dvojnásobná matka, která se netají tím, že si prodejem nahých fotek přišla na pěkné peníze.

„Opravdu nechci na fotky dávat hvězdičky, kolečka a nesmysly. Vadí mi to, protože to beru jako umění. Takže jsem hledala platformu, kam bych to mohla svobodně dát, aniž by mě za to někdo pranýřoval. Tak mě teď začalo pranýřovat Česko. Což mi ale nevadí, protože ty peníze za to fakt stojí,“ pochvaluje si žena, která je manželkou podnikatele Karla Vágnera mladšího.

Čtěte také: Agáta Hanychová dostala po rozchodu další ránu. Pustil se do ní manžel Krainové

Krainová na erotickou platformu naskočila v srpnu. Dosud zveřejnila 31 fotek a ulovila už 3 600 odběratelů. Měsíční předplatné na OnlyFans může být od 4,99 do 49,99 dolarů. Modelka si vybrala cenu 19,90 dolarů, což je asi 450 korun.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.