Celebrity

2. října 2023 11:15

Eliška Reiglová

Taťána Kuchařová ukázala krátké vlasy. Podle fanoušků vypadá jako Sharon Stone

Modelka Taťána Kuchařová (35), která před 17 lety vyhrála Miss World, dobře ví, že její povolání obnáší i nutnost umět být chameleonem. Že jí i proměny sluší, dokázala na sociálních sítích, kam umístila video, na němž má kratší účes. Běžně dlouhé blond kadeře vyměnila za vlasy, které jí nesahají ani po ramena.

Taťána Kuchařová se aktuálně věnuje práci a v souvislosti s ní také změnila účes. Šlo však o změnu jen dočasnou, protože na focení nové kampaně si nechala upravit vlasy tak, aby vypadaly, že jsou výrazně kratší. Na Instagramu se pak pochlubila videem, z něhož je evidentní, že kdyby se skutečně rozhodla ostříhat, nešlo by o negativní krok.

Od fanoušků se Kuchařová dočkala chvály, ale samozřejmě i kritiky. „Vypadáte jako Sharon Stone,“ napsala jedna z jejích sledujících. Další pak modelku pochválila, že by jí slušel i pytel. Podle jiných sledujících ovšem s kratšími vlasy působí zbytečně starší. Z dalších komentářů ale vyplývá, že by účes lépe působil s jiným oděvem než rolákem.

Čtěte také: Krátké, či dlouhé? Tyto účesy a barva vlasů vás po padesátce omladí

Co se týká skutečného účesu, Taťána Kuchařová žádnou výraznou proměnu v nedávné době nepodstoupila. Vlasy výrazně nezkrátila a zbavovat se zřejmě nehodlá ani charakteristické blond barvy, na kterou sází už dlouhé roky a jež jí nepochybně svědčí.

Taťána Kuchařová se ukázala na módní přehlídce:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.