Celebrity

18. září 2023 10:15

Tomáš Durčák

Manželka Kanyeho Westa se pokusila obléct. Vznikl tak další bizarní outfit

Bianca Censori (28) se během letošního léta dokázala stát ikonou módního bizáru. Její pokusy vyjít na veřejnost netradičně oblečená skončily přezdívkami jako „černý kondom“ nebo snahou pobouřených Italů vyhostit ji ze své země, kde s manželem trávila dovolenou. Nyní se drahá polovička rappera Kanyeho Westa pokusila přijít s novým modelem. Jak to dopadlo, posuďte sami.

Opět velmi netradiční novinku ze svého šatníku si Bianca schovala pro svou návštěvu módní akce London Fashion Week, kam vyrazila i s Westem. Šlo v podstatě o háčkované body trojúhelníkového tvaru s ramínky po boku ramen. Na první pohled bylo navíc ihned jasné, že stejně jako u drtivé většiny předchozích outfitů má i tento problém zcela schovat bujné vnady rapperovy partnerky.

Jediným výraznějším doplňkem, který Bianca kromě zmíněného na nahém těle ještě měla, se pak stala obří bílo-hnědá paruka s ofinou zakrývající většinu jejího obličeje. Vše na závěr doplnila nenápadnými botami na podpatcích tělové barvy. To Kanye si s přípravou svého outfitu na prestižní módní akci dal o trochu méně práce.

Skandály v Itálii

Zahalil se celý do černé a ve stylu svých outfitů z letošního léta v Itálii si nezapomněl černým šátkem omotat i celý obličej. Vedle své partnerky oděné v bílé barvě tak vskutku kontrastoval. Nutno však podotknout, že oproti dřívějším outfitům tentokrát pár pravděpodobně nikoho nepohoršoval. V uplynulých měsících totiž styl oblékání, v němž oba chodili po italské veřejnosti, pobouřil doslova celou zemi.

Vrcholem několika excesů, kdy se Bianca po italských městech procházela téměř nahá, přičemž na ni místní volali policii kvůli veřejnému obnažování a pobuřování, pak byla plavba páru loďkou po malebných Benátkách. Zde totiž vznikly snímky tak bizarní a pohoršující (Kanye nedopatřením ukázal své pozadí, zatímco Bianca se nacházela s hlavou v jeho klíně), že provozovatel lodní společnosti oběma udělil doživotní zákaz vstupu na svá plavidla. Není přitom jisté, zda si oba uvědomovali, že Biance za její chování v Itálii hrozila nejen vysoká pokuta, ale i případné vězení.

Bianca Censori v zajetí

Přátelé blízcí Biance nicméně pro DailyMail vypověděli, že je pod absolutním vlivem Kanyeho a nemůže se z jeho spárů dostat, což je velmi znepokojuje. „Je v zajetí. Její přátelé se ji snaží zachránit, ale nedaří se to, protože veškeré pokusy maří Kanye. Všichni jsou plní obav. Tohle není ona. Ona je hrozně společenský a živý člověk, který se nikdy nebojí říct svůj názor nahlas. Teď ale u sebe nemá nikoho blízkého, a to nás straší,“ vysvětlil anonymní zdroj.

„Kanye se snaží z Biancy udělat radikálnější verzi Kim, skoro takovou Kim 2.0,“ dodal zdroj, podle jehož názoru si rapper vůbec neuvědomuje, že od svého manželství s Kardashian již ztratil většinu svého respektu a uznání v módní branži. Hudebník dříve označil svou první manželku za „múzu“, která výrazně ovlivnila jeho módní díla. Nyní se proto předpokládá, že za bizarními outfity Biancy stojí rovněž on. Nad chováním svého manžela již ostatně vyjádřila znepokojení i samotná Kim Kardashian, kterou mimo jiné trápí, jak tatínkovo chování vysvětlí jejich čtyřem společným dětem.

Kanye West měl v minulosti vážné psychické problémy:

Sdílejte článek
Štítky Kim Kardashian Kanye West Itálie móda manipulace Benátky outfit Bianca Censori London Fashion Week

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.