Celebrity

9. listopadu 2023 17:20

Šarlota Chmelařová

Fanoušci kritizují dceru Kim Kardashian. Její ego ji zničí, tvrdí o desetileté North

Desetiletá North West v poslední době budí velkou pozornost. Dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa je podle fanoušků rozmazlená a má o sobě až příliš vysoké mínění. Nedávno totiž poskytla rozhovor, který řadu lidí zvedl ze židle.

Kim Kardashian se pro svou dceru snaží dělat první poslední a dost často ji s sebou bere na nejrůznější akce nebo focení pro prestižní světové značky. Mluví o ní jako o své nejlepší kamarádce a desetiletá North si pozornost náležitě užívá. Díky svým slavným rodičům má pochopitelně trošku jiné dětství než její vrstevníci, a nedávno už ve svém útlém věku poskytla svůj první rozhovor. A právě ten vzbudil u fanoušků velké vášně.

Mohlo by vás zajímat: Kim Kardashian rozezlila fanoušky: Berete dceři dětství! Je jí devět, vypadá na dvacet

North West má o své budoucnosti jasné představy. „Basketbalistka, rapperka, ehm… Když mi bylo sedm, chtěla jsem být boxerkou. Ale teď nechci být boxerkou. Jako vedlejší činnost budu dělat umění. Až mi bude třináct, chci venčit psy, vydělat si peníze na nákup uměleckých potřeb, protože všechno kolem je tak drahé. Takže rapperka, basketbalistka a budu tvořit umělecká díla. To ale není vše. Jednoho dne chci vlastnit Yeezy a SKIMS a chci být majitelkou firem,“ řekla v rozhovoru pro magazín i-D desetiletá dívenka, která má ještě další tři sourozence.

Podle fanoušků je North rozmazlená

Mimo jiné v rozhovoru North sama sebe vychválila do nebes. Sebevědomí jí tedy rozhodně nechybí, jelikož se označila za svou „vůbec nejlepší“ ikonu stylu. Když došlo na otázky týkající se hudby, sdělila, že po svém otci sice zdědila malou část lásky k vystupování, největší část ale pochází většinou „z ní samotné“.

Čtěte také: Od lechtivého videa k nejvlivnější ženě světa. Kim Kardashian dopřává život v luxusu i milované dceři

To, jakým způsobem North odpovídala na otázky, se úplně nelíbilo některým fanouškům. Právě ti její sebestředné a až příliš sebevědomé chování zkritizovali. „Je rozmazlená, pardon. Potřebuje dotyk reality,“ napsal například jeden sledující. „Jdi do školy a vzdělávej se,“ doplnil další. „Její obří ego ji zničí,“ zněl další komentář. Mezi negativními příspěvky se ale našly i takové, které dceru Kim Kardashian brání. „Je to malá holčička. Buďte laskaví. Není její chyba, že se narodila Kim a Kanyemu,“ zastávala se North jedna z fanynek.

Kim Kardashian poškodila šaty po Marilyn Monroe:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.