Celebrity

23. ledna 2024 12:14

Eliška Reiglová

Po Ozzyho nevěře se chtěla zabít. Předávkovala jsem se, přiznala Sharon Osbourne

Sharon Osbourne (71) otevřeně přiznala, že se pokusila vzít si život poté, co se v roce 2016 dozvěděla o čtyřleté aféře manžela Ozzyho (75). Tehdy se se slavným rockerem rozešla a později ho vzala zpět. Oba sice o poměru a souvislostech mluvili bez obalu, až nyní se ale svěřila, k jak radikálnímu kroku ji tato zrada dohnala.

Sharon přišla Ozzymu Osbournovi na nevěru s kadeřnicí Michelle Pugh poté, co prošla jeho e-maily, v nichž našla potřebné důkazy. Aférka probíhala v letech 2012 až 2016, následoval po ní bouřlivý rozchod a jak nyní rockerova manželka přiznala, také pokus o sebevraždu. Měla zlomené srdce a nevěděla, jak dál.

„Vždy měl zarputilé fanynky a já jsem na to byla zvyklá. Ale když znáte jméno té ženy, víte, kde bydlí a kde pracuje... je to úplně něco jiného, protože je vidět, že do toho už citově investoval,“ řekla Sharon Osbourne v pořadu Cut The C**p, proč ji tato nevěra tolik bolela.

„Prostě jsem si řekla, že moje děti jsou už odrostlejší, jsou v pořádku a dokážou se o sebe postarat. Tak jsem se předávkovala a zavřela se v ložnici. Uklízečka pak přišla, aby uklidila pokoje a našla mě,“ popsala Osbourne a prozradila tak, že život jí pravděpodobně nakonec zachránila právě zaměstnankyně.

Závislost na sexu

Ozzy Osbourne tvrdil, že šlo o čistě fyzický vztah, který vznikl v důsledku jeho závislosti na sexu, kvůli níž nakonec podstoupil intenzivní terapii. Jeho žena byla přitom přesvědčená, že ji podvedl s vícero ženami, ale jen s Pugh měl dlouhodobý poměr. Právě tento aspekt ji srazil na kolena. Nakonec ho ale vzala v roce 2019 zpět a rocker ji za to vychválil v podstatě do nebes.

„Nikdy jsme si se Sharon nebyli tak blízcí jako teď. Je to skvělé. Je pro mě bohyně. Všichni děláme chyby. Mám štěstí, že mě vzala zpět. Někdy sedím a říkám si, co jsem si sakra myslel. Do smrti nepochopím, proč jsem něco takového dopustil,“ řekl tehdy deníku The Sun.

Jaké jsou příznaky Parkinsonovy choroby a jak ji lze vypozorovat?

Sdílejte článek
Štítky nevěra aféra Ozzy Osbourne Sharon Osbourne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.