Astročlánky

7. května 2024 05:30

Sára Částečková

Horoskopy lásky na týden od 7. května 2024: Komunikujte a milujte život

Štěstí v lásce se usmívá na Býky, Panny a Štíry. Ztracenou rovnováhu najdou Lvi. Jaké energie pocítí další znamení, prozradí horoskopy lásky podle tarotu.

Beran

Pokud se neustále utápíte v lítosti, smutku a prožíváte nešťastnou lásku, věřte, že je nejvyšší čas na změnu. Buďte k sobě upřímní, nechte minulost za sebou a tvořte svůj nový, zamilovaný život. Teprve potom se může objevit ta pravá láska. Ostatní páry prožijí pomalejší dny s příjemnými zážitky.

Býk

V oblasti lásky dostáváte novou šanci a příležitost na změnu a zlepšení. Pokud partnera máte, ukažte mu, že váš společný život je důležitý. Štěstí se usmívá také na všechny, kteří lásku hledají. Máte šanci začít dlouhodobý vztah.

Blíženci

Vztahy, které jsou v neustálém konfliktu a sporech, dospějí ke společnému rozhodnutí a konečně se v klidu a bez emocí rozejdou. Díky tomu se ve vašem životě objeví zcela nečekaně láska nová – osudová. Ostatní prožijí pomalejší dny bez výraznějších změn.

Rak

Všechno, co jste do lásky a vztahu vkládali, nyní dostáváte zpět. Pokud prožíváte krizi či smutek, zamyslete se nad příčinou. Co bylo, je pryč, buďte spravedliví k sobě i ostatním a váš život nabere zcela jiný směr. Ukončete spory, podejte ruku k usmíření a vykročte vstříc krásným začátkům.

Lev

Láska a vztahy mohou procházet těžkopádnějším obdobím. Jako když se nemůžete pohnout z místa a máte pocit, že vás již nic příjemného nečeká. Snažte se vydržet a nedělat v tomto rozpoložení žádná ukvapená rozhodnutí. Za pár dní budete mít zcela jasno a pocit, že jste řešili problém, který byl pouze ve vaší hlavě.

Panna

Čeká vás velmi příjemné období, které bude plné radosti, lásky a humoru. Nezapomínejte na zábavu a hru, která okoření vaši lásku. Žádné zásadní změny u vás nestojí, proto se můžete uvolnit a starosti hodit za hlavu. Pokud toužíte po vztahu novém, máte šanci potkat svou spřízněnou duši na cestách, které budou zcela neplánované.

Váhy

Obtížná situace, která vám nedává spát, nepotrvá dlouho. Stačí, když zachováte klid a s důvěrou budete naslouchat svému srdci. Dovolte si na chvíli jen být a žít, to je největší dar, který nyní můžete přijmout. Partner vůbec netuší, co se s vámi děje, a jen tiše čeká na vaši reakci. Jednejte s láskou, pokorou a všechno mu v klidu sdělte, ocení vaši upřímnost a vykročíte vstříc láskyplným dnům. Nezadaní, vydržte, láska přijde později.

Štír

Potěší vás nádherné a šťastné zprávy od partnera. Ve vztazích a lásce se začíná dařit. Pokud jste dlouhodobě osamělí, rozhodně běžte mezi lidi a poznávejte nové přátele. Vaše osudová láska na vás již čeká, mějte oči otevřené a usmívejte se na život.

Střelec

Jestli jste dlouhodobě osamělí a neustále se litujete, je nejvyšší čas postavit se životu čelem a jednou provždy ukončit minulost. Nejste sami, koho někdo opustil, vystupte z této nekomfortní situace a spolehněte se na to, že vaše nová láska si vás najde sama. Zadané páry, dávejte pozor na pokušení, nevěra nic nevyřeší, naopak připravila by vás o skvělého partnera.

Kozoroh

Nádherné a láskyplné energie jsou tady pro všechny zadané, nezadané a také ty, kteří procházejí dlouhodobou krizí. Život vás konečně odmění. Přichází období lásky, usmíření a také nečekané setkání se spřízněnou duší. Otevřete své srdce lásce a přijímejte dary, které k vám proudí ze všech možných i nemožných zdrojů.

Vodnář

Skvělá zpráva pro všechny nezadané. Právě teď se k vám blíží váš osudový partner, který zcela změní váš život. Spojení s partnerem, po kterém tolik toužíte, ve vás probouzí mnoho nádherných emocí a pocitů. Zadaní, prožijete velmi příjemné a láskyplné dny ve dvou.

Ryby

Ženská energie zcela ovládne veškeré city, emoce, lásku a vztahy. Moudrá žena ví, jak udržovat teplo domova, proto mají ve svých rukou oblast lásky ženy. Muži také nezůstanou zkrátka a jsou ochotni naslouchat, pomáhat a objímat. Štěstí se usmívá na všechny ženy, muže, zadané i nezadané.

Týden podle mariášových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.