Denní horoskop BÝKA na 2. 11. 2022

Býk 2. 11. 2022

Depresivní zprávy o stavu světové ekonomiky nebo akciového trhu vás mohou přivést do sklíčené nálady a do obav o vaši finanční budoucnost. Nebojte se. Světová ekonomika je v docela dobré kondici a vy byste měli být také. Kapitál v investicích do nemovitostí by se mohl snížit, ale brzy by se měl zotavit. Jděte s proudem a nevěřte všemu, co čtete nebo slyšíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Do vašeho života dnes pronikne intenzivní vášeň a hluboké city. Můžete si téměř okamžitě promluvit s někým, komu můžete důvěřovat. Otevřít se a být zranitelný je pro vás v nejlepších časech těžké, a proto je to tak dobré. Je možné, že jste potkali výjimečnou osobu, se kterou jste ochotni sdílet své srdce.

Práce

Vaše emoce jsou stabilní a pevné, ale zároveň jste schopni snít a fantazírovat. Tato kombinace energií vám pomáhá využívat to nejlepší z obou světů tím, že dáváte průchod svému tvůrčímu, imaginativnímu duchu a zároveň zůstáváte praktičtí.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti domova a vnitřních emocí se můžete dostat do kontaktu s nejrůznějšími vzpomínkami a úvahami z minulosti. Část z vás si může přát začít podnikat z domova nebo si občas přenést práci domů. Snadněji přilákáte peníze od externích investorů, pokud začínáte něco nového, nebo splatíte stávající dluhy.

Zdraví

V následujících dnech se udržujte na zemi chůzí, běháním, jógou  jakoukoli formou cvičení, při které se pohybujete na zemi! Vysoká emoční energie, kterou přináší dnešní složení planet, může způsobit, že se v blízkosti přátel nebo blízkých osob budete cítit nedůtklivě a lehce nesví. Udržujte se v mírném odstupu prostřednictvím pravidelného cvičení. Zdravé zaměření na váš vnitřní život pomůže překlenout propast mezi vaší citlivou náladou a realitou.

Přečtěte si také