Denní horoskop BÝKA na 21. 1. 2023

Býk 21. 1. 2023

Býci, někdo, koho znáte už dlouho, ale dlouho jste se neviděli, se může náhle vrátit do hry. Mohl by se zúčastnit nějaké společenské události nebo se zastavit na návštěvě u vaší rodiny. Přátelství a skupinové vazby by vám nyní mohly být oporou a uspokojením a měli byste se cítit bezpečně. Je to skvělá doba k tomu, abyste se přihlásili na kurzy, zejména ty, které se týkají umění.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělý čas na setkání s přáteli. Pokud máte problémy, které chcete probrat se svými nejbližšími, udělejte to právě teď, kdy je největší šance na skutečnou komunikaci mezi vámi. Pravděpodobné romantické partnery potkáte, když budete přirozeně veselí a hovorní, a ne když se budete snažit je přilákat.

Práce

Vaše pracovní morálka je dnes neuvěřitelně silná. Dokážete toho hodně, takže se nebojte na svůj denní seznam zapsat dvakrát více položek než obvykle. Vaše schopnost soustředění je silná a zdroje, které potřebujete, jsou k dispozici.

Peníze

Díky aspektům ve vašem sektoru peněz a hodnot se dostáváte do zajímavého období. Nejenže to přináší spoustu nových způsobů, jak získat peníze (woohoo!), ale také vás to nutí přemýšlet o svém peněžním životě do budoucna. Jak se váš způsob vydělávání peněz odráží v tom, kdo jste, nebo ve vašich nejvlastnějších hodnotách? Možná budete překvapeni tím, co zjistíte.

Zdraví

Když se cítíte nevyrovnaně, je to o něco víc nepříjemné než pro ostatní lidi. Například když porušíte rutinu při cvičení, máte tendenci pociťovat následky poměrně silně. Tuto citlivost můžete využít konstruktivně. Pokud potřebujete začít se zdravotním cvičením a máte problém s motivací, stačí začít a příval energie, který dostanete, vás hned donutí chtít víc. Využijte tento impuls k vybudování zdravotního režimu.

Přečtěte si také