Denní horoskop BÝKA na 22. 8. 2022

Býk 22. 8. 2022

V oblasti lásky by se vám dnes mělo dařit, Býci. Realizujte tvůrčí projekty ve společenském prostředí. Čím více času strávíte s ostatními, tím spokojenější budete při západu slunce. Energie druhých vás pohání. Travte čas s lidmi, které máte rádi, a pocítíte pevný pocit vlastní hodnoty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dokonce i vy, nejpevnější a nejspolehlivější člověk zvěrokruhu, máte občas své dny volna. Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že máte šanci změnit něco, co vyžadovalo určitou pozornost. Pokud se to týká vašeho partnera, musíte si dávat pozor, jak našlapujete. Podlaha je kluzká a vy nechcete, aby došlo k nějaké nehodě. Zásadní je, jak řeknete to, co máte na srdci.

Práce

Když řešíte obtížný problém, který se zdá být nemožné vyřešit, uvolněte svůj odpor a řešení přijde samo. Nebuďte vzdorovití ani tvrdohlaví. Prostě se nechte unášet proudem a úspěšně obejdete jakoukoli překážku.

Peníze

V tomto období jde především o to, jak zužitkovat své emoce v nějakém výdělečném podniku. Může to znít složitě, ale možná budete překvapeni, jak je to snadné. Citový život je přímo na povrchu a jen hledá způsob, jak se projevit. Pro tvůrčí typy je to určitě skvělé, takže vyrazte a něco vytvořte!

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří více jiskry, než pravděpodobně víte, co s ní dělat. Už tak máte v sobě tolik sexuální energie, že tohle je taková třešnička na dortu! Pokud se nemůžete vyjádřit s někým jiným, není důvod, proč to nevzít věci do vlastních rukou. Uvolnění sexuální energie je pro zdraví dospělého člověka životně důležité. Existuje více způsobů, jak být smyslný, než jen sex! Otevřete se svému libidu a odevzdejte se všem svým dosavadním představám.

Přečtěte si také