Denní horoskop BÝKA na 23. 2. 2023

Býk 23. 2. 2023

Nedostatek kontaktu mezi vámi a milostným partnerem by vás dnes mohl přivést do deprese, Býci. Možná budete v pokušení dojít k mylnému závěru, že o vás váš milý už nestojí, a proto vám nezvoní telefon. Nespadněte do této pasti. Pokud se pokusíte být objektivní, zjistíte, že to není pravda. Je pravděpodobné, že se váš přítel nějakým způsobem zdržel a zavolá, jakmile se naskytne příležitost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt vás může výrazně znervóznit v souvislosti s jedním konkrétním vztahem. Pokud se dnes chystáte na rande, můžete ocenit zcela novou stránku svého posledního přítele, o které jste možná ani netušili, že je v jeho povaze přítomna. Pokud tento objev zvýší jeho přitažlivost, dobře a dobře, pokud ne, víte, co máte dělat.

Práce

Je nesmírně důležité, abyste se v následujících třech a půl týdnech zdrželi podpisu jakýchkoli smluv. Cokoli, na čem se dohodnete, bude pravděpodobně nějakým způsobem neplatné. Smlouva nedopadne tak, jak jste očekávali. Dojde ke komplikacím.

Peníze

Tento týden se týká šťastných aspektů, které ovlivňují váš sektor karmy, minulých životů a snů, stejně jako váš domovský sektor. Vaše sny mohou být plné nápadů, jak získat více peněz, a tak dávejte dobrý pozor na to, co říkají. Mezitím je váš domácí sektor všechno, jen ne jasný. Zamyslete se nad tím, zda má smysl nadále platit stejnou sazbu, nebo se přestěhovat na levnější místo.

Zdraví

Vaše intuice může být dnes tak silná, že si důsledky uvědomíte až za několik dní. To pro vás není nijak neobvyklé, ale možná se v důsledku toho budete cítit trochu ospale. Nemusí to nutně znamenat, že musíte mít méně energie než obvykle. Je důležité, abyste zůstali fyzicky aktivní, když máte několik dní intenzivní emoční mlhu. Pokud je to možné, projděte se během polední pauzy. Cokoli, čím můžete tento den obohatit o fyzickou dynamiku, vám udělá dobře.

Přečtěte si také