Denní horoskop BÝKA na 25. 7. 2022

Býk 25. 7. 2022

Býci, nechte se dnes vtáhnout do tvůrčího režimu. Nechte se unést do úplně jiného světa. Unikněte ze své současné reality a prozkoumejte své fantazie prostřednictvím uměleckých aktivit. Sněte, jak jen vám to vaše mysl dovolí. Věcem, které lze v takový den realizovat, se meze nekladou. Posuňte své hranice a otestujte své možnosti. Možná se vám podaří vzlétnout mnohem výš, než si myslíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste měli problémy se svým současným partnerem a nedávno jste se dostali do slepé uličky, energie dnešního planetárního uspořádání by vám měla pomoci tento problém překonat. Už nebudete schopni napětí snášet a budete muset iniciovat diskusi, abyste tuto záležitost vyřešili. V konečném důsledku oba hledáte úlevu a uzdravení.

Práce

Spojte se s těmi, kteří jsou na pozitivní, vzestupné cestě, místo abyste se nechali strhnout odpůrci, kteří vidí pouze potenciální úskalí plánu a kteří vaši práci stále přehnaně kritizují. Pokud to znamená změnit zaměstnání, udělejte to.

Peníze

Tento týden dostanete od vesmíru silné poselství. Vzhledem k tomu, že kolem vás létá napjatá energie, musíte hledat odpovědi v oblasti svého horoskopu, která řídí osobní transformaci. Co chcete, aby o vás váš vzhled vypovídal? Nyní můžete rozhodovat vy.

Zdraví

Nebeská atmosféra vás dnes může učinit velmi citlivými. Jste zvyklí na pozornost v různých podobách, ale ne vždy jste na ni zvlášť citliví. Chcete-li čelit reakcím, které vás mohou zaskočit, věnujte dnes pozornost své stravě. Nevynechávejte jídlo. Jezte vyvážená, výživná jídla, která respektují vaše chuťové buňky a vnitřní orgány. Dostatek vody vám pomůže udržet se při zemi. Vyhýbejte se zpracovanému cukru a svačinám.

Přečtěte si také