Denní horoskop BÝKA na 29. 1. 2023

Býk 29. 1. 2023

Dnes se u vás doma koná slavnostní událost, Býku. Má někdo z rodiny narozeniny? Vedle intenzivních diskusí o hlubokých tématech a příběhů o podivných událostech, které se odehrávají po celém světě, se odehrává spousta lehkovážného žertování. Možná si naplánujete další takové setkání u někoho jiného. Láska může rozkvést. Něco na tomto večeru vás a druhého člověka sblížilo. Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je ideální k tomu, abyste vystoupili ze své ulity a rozdali kolem sebe trochu lásky a radosti. Když na to máte náladu, můžete být příjemnou společností a smát se každou minutu. Partneři a potenciální nápadníci opravdu ocení jiskru, kterou do dne vložíte. Milostné zájmy vám to na oplátku budou hodně vracet.

Práce

Vydejte se mimo svou bezpečnou zónu. To může znamenat, že se obrátíte s žádostí o pomoc na někoho, s kým se obvykle bojíte mluvit. Může to také znamenat, že se budete ucházet o práci, která je pro vás náročná. Překročte hranice a uspějete.

Peníze

Tento týden pro vás znamená novou energii v oblasti domova, kde vás hlad po kreativitě může přimět k tomu, že budete chtít utratit více, než máte, za obnovu a rekonstrukci. Nejde však o to, kolik utratíte. Některé aspekty mohou sloužit jako brzda, abyste to nepřehnali. Koneckonců, stejně si to za pár let rozmyslíte.

Zdraví

Dávejte pozor, zda nedáváte více druhým lidem, než kolik dáváte sami sobě. Můžete být pod vlivem současného vesmírného klimatu, který by mohl váš přirozený sklon být strážcem svého bratra přivést na nezdravou úroveň. Abyste se ujistili, že zůstanete soustředění, hlídejte si, co jíte, a několik dní přijímejte jen velmi málo sacharidů (pokud vůbec nějaké). To vás přiměje soustředit se sami na sebe a také sníží druh cukrové energie, která pohání roztěkanost.

Přečtěte si také