Denní horoskop BÝKA na 30. 8. 2022

Býk 30. 8. 2022

Celkově by to měl být příjemný den, Býci, a vy budete náležitě oceněni za to, jací jste. Můžete se cítit jako královská rodina, a tak se klidně oblečte do svého nejkrálovštějšího oděvu. Na otázky týkající se řízení vašeho hradu zaujměte nezávislý postoj. Buďte při svém vládnutí kreativní, čestní a tolerantní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Každý potřebuje trochu odpočinku a zotavení. Dnešní astrální energie znamená, že je pro vás životně důležité, abyste si udělali čas na regeneraci a znovu se cítili dobře v životě. Určité události vám možná vzaly vítr z plachet a je nutné, abyste si našli čas být sami. Pošlete svého partnera na nákupy a dejte si nohy nahoru.

Práce

Dodržujte své slovo. Pokud řeknete, že někomu zavoláte zpět, zavolejte mu. Pokud řeknete, že do dneška něco uděláte, udělejte to ještě dnes. Ostatní lidé sledují vaše činy.

Peníze

Rádi se na pracovišti cítíte stejně příjemně jako doma, což může zahrnovat i to, že se ostatní v práci cítí jako rodina. Díky harmonickému aspektu, který se nyní objevuje, se vám pravděpodobně podaří postoupit o krok dál, protože ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která řídí děti, rodinu, romantiku a zábavu. Vypadá to, že firemní piknik by nemusel být špatný nápad, jak udržet morálku na vysoké úrovni. Peněžité odměny za společenské hry mají velký úspěch.

Zdraví

Je čas promluvit si o své pleti. Staráte se o ni správně? Pijete hodně vody, doplňujete si vláhu a chráníte se před sluncem? Nezapomeňte, že je velmi důležité používat ochranný krém po celý rok. A když už jsme u toho, v tomto období se doporučuje hloubková masáž. Stejně tak horké koupele. Prospěje vám jakýkoli druh práce s tělem, který je vám příjemný.

Přečtěte si také