Denní horoskop BÝKA na 4. 6. 2023

Býk 4. 6. 2023

Nebeská konfigurace hovoří o novém období, v němž se zaměříte na to, jak se odlišujete od ostatních, Býci. Jste si vědomi aspektů, které vás činí jedinečnými? Pokud ne, zamyslete se nad tímto tématem nebo požádejte o pomoc blízké přátele. Nadcházející týdny vás o tomto tématu hodně naučí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože přirozeně berete vše od mytí nádobí až po milostný život velmi vážně, může dnešní planetární konjunkce znamenat, že chcete formalizovat vztah, který byl dosud neformální. Je zřejmé, že jste si v minulosti užívali společnost toho druhého, a nyní je čas, abyste věci učinili trvalejšími. Řekněte jim přesně, co k nim cítíte.

Práce

Dnes je váš den odpočinku. Přijměte dnes svou roli následovníka, místo abyste trvali na tom, že budete vůdcem. Nechte se unášet proudem, místo abyste se snažili vymyslet plán, který by vás postavil proti němu. V případě pochybností zaujměte pasivnější přístup.

Peníze

Tento týden budete mít možná více práce než kdy jindy. Vesmír posouvá vaše hlavní vztahy novým a vzrušujícím způsobem a ovlivňuje váš sektor vnitřních emocí a domácího života. Možná se budete chtít schovat nebo si přetáhnout peřinu přes hlavu, ale něco uvnitř vyžaduje vaši okamžitou pozornost. Postarejte se o to.

Zdraví

Toto období je především o transformaci, k čemuž budete obzvláště dobře uzpůsobeni, a využijete postavení planet jako záchranné sítě k provedení potřebných emocionálních změn ve svém životě. Snažte se takříkajíc oddělit zrno od plev a soustřeďte se na vztahy, které vám dávají obživu. Stejně tak se rozhodněte jíst spíše to, co vám dodává sílu, než to, co vám ji bere. Když žijete naplno, je nezbytné dostatečně odpočívat.

Přečtěte si také