Denní horoskop BÝKA na 9. 11. 2022

Býk 9. 11. 2022

Dnes se můžete snažit rozšířit své znalosti o umění. Mohli byste se rozhodnout prozkoumat galerie, navštívit koncert nebo divadelní představení nebo se podívat na nejnovější bestsellery. Mohl by vás doprovázet přítel. Udělejte si na to den! Knihy, starožitnosti nebo jiné krásné předměty by mohly být nyní obzvláště přitažlivé. Snažte se vyhnout nakupování. Objevíte spoustu věcí, které se vám líbí a které si chcete koupit!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Znáte sílu slov a také hlouběji chápete úžasnou sílu pocitů. Budete mít příležitost tyto dvě síly spojit. Máte-li milované osobě co říci, volte slova moudře, ale využijte také sílu svých citů, abyste jí předali své zvláštní poselství - tak vás váš partner (současný nebo budoucí) nemůže nepochopit.

Práce

Abyste byli úspěšní, nemusíte bojovat. Pracujte s tím, co máte, místo abyste si přáli něco, co nemáte. Kolem vás a hlavně ve vás je spousta zdrojů. Přijměte tyto silné stránky.

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Příznivé postavení planet vám dnes dává intuitivní smysl pro to, kam nasměrovat šíp, ale jak daleko váš šíp doletí, pokud nemáte nohy na zemi a záda rovná a pevná? Dopřejte si pravidelné cvičení jógy, které uzemní vaši energii a posílí vaši sílu, abyste mohli tyto tranzity (samy o sobě zdroje pozitivní energie) využít ke splnění svých zdravotních cílů.

Přečtěte si také