Denní horoskop KOZOROHA na 31. 3. 2024

Kozoroh 31. 3. 2024

Tohle je jeden z těch dnů, kdy můžete požádat o pět minut na dokončení určitého úkolu a o hodinu později konečně dokončit vše, co jste si předsevzali. Mějte na paměti, že to nemusí být nutně špatně. Věci vám trvají déle, než jste očekávali, ne proto, že byste byli nevýkonní, ale proto, že jste do toho, co děláte, zapálenější než obvykle.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace vám může vyrazit dech. Svou vášnivou stránku obvykle dobře skrýváte pod elegantním oblečením a nesmlouvavým přístupem k životu. Něco ve vás se však rozhodně uvolní, když si uvědomíte, jak moc cítíte k někomu, ke komu jste dosud předstírali, že nic necítíte. Nezbývá vám nic jiného než se podívat pravdě do očí, což je skvělá zpráva.

Práce

Upřímnost je pro vás nyní zcela jistě tou nejlepší politikou. Nesnažte se nikomu zatajovat informace. Později to bude mít nepříjemné následky. Řekněte pravdu hned, aby se vám to v budoucnu nevrátilo.

Peníze

Tento týden plánujete, jak si zařídit volno, abyste si odpočinuli. Možná zjistíte, že máte skrytou dovednost, která vám zůstala z předchozí inkarnace. Pracujte na tom, co máte, abyste dosáhli maximálního zisku. Ostatní lidé nemají vaši jedinečnou kombinaci schopností.

Zdraví

Tendence vychovávat druhé může být pro vás přítěží. Pokud nejste placeným profesionálem v pracovní době, je vaší prvořadou povinností starat se především o sebe. I rodiče se musí zaměřit sami na sebe, pokud chtějí být pro své děti správným vzorem. Pokud potřebujete někoho vychovávat, podívejte se do zrcadla. Jste skvělým posluchačem: zeptejte se svého odrazu, co potřebuje, a jděte do toho. Možná to bude chtít trochu cviku, ale zvládnete to.

Přečtěte si také