Celebrity

25. dubna 2024 07:20

Eliška Reiglová

Berenika Kohoutová se pochlubila těhotenským bříškem. Její dcera bude mít sourozence

Psal se únor roku 2020, když se herečka Berenika Kohoutová (33) stala maminkou. Ač dbá na soukromí, od té doby prozradila, že pro svou dcerku Lolu by si přála sourozence. To se zadařilo a v ukázce svého nového videoklipu na Instagramu se pochlubila těhotenským bříškem.

O tom, že je Berenika Kohoutová podruhé těhotná, se spekulovalo už nějakou dobu. Rostoucího bříška si okolí všímalo například na společenských akcích. Nyní šla herečka s pravdou ven. Radostnou novinku potvrdila zveřejněním ukázky z jejího nového videoklipu Hot or Not, kde průstřih v černých šatech jasně ukázal, že pod srdcem nosí dítě.

O tom, že sourozenec pro malou Lolu je plánovaný, mluvila už v minulosti. „Chtěla bych pro Lolu sourozence. Ale tyhle věci tak nějak nechávám, i když k tomu samozřejmě člověk může z velké části přispět. Uvidíme,“ řekla Kohoutová, jak ji cituje deník Blesk.

Čtěte také: Hádka s manželem před malou dcerou. Vše není tak idylické, odhalila Kohoutová na Instagramu

Druhého potomka čeká herečka se svým manželem Kryštofem Kubínem, kterého si vzala v roce 2021. „Můj muž mě oslovil přes Facebook. Potkali jsme se v baru, kde jsem ho nějak nevnímala, ale jeho jsem zaujala. On mi napsal, já jsem mu žádost o přátelství potvrdila a takhle to začalo. Psali jsme si měsíc. Ale furt,“ popsala Berenika Kohoutová v 7 pádech Honzy Dědka, jak vztah začal.

Mateřství za covidu

Hereččina první dcera Lola přišla na svět v únoru 2020, kromě mateřské dovolené tak držel Bereniku doma také lockdown související s pandemií covidu. Divadla nefungovala, produkce filmů a seriálů se na celé měsíce pozastavila a nekonaly se ani žádné společenské akce. Na tu dobu vzpomíná budoucí dvojnásobná maminka v dobrém.

„Mělo to celé fakt hodně nevýhod, ale za sebe musím říct, že bylo skvělé, že jsme byli jako rodina pohromadě. Kryštof byl s námi doma a pomáhal mi. Taky bylo fajn, že jak se nikde nic nedělo a doma byli všichni, neměla jsem ani pocit, že o něco přicházím,“ řekla v rozhovoru pro časopis Glanc.

Podívejte se na rozhovor s Berenikou Kohoutovou na téma výchovy a školek:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.