Vyložené karty Helen Stanku: Láďu Hrušku čekají nové výzvy. Karty odhalily i osudovou ženu

Vyložené karty Helen Stanku - Láďa Hruška

Jakožto vystudovaný pedagog zaměřený na chemii a biologii se Láďa Hruška (46) obrací spíš k vědeckým poznatkům než k ezoterice. Možná za tím byla zvědavost, možná v tom nakonec vidí víc, než sám přiznává, každopádně nekorunovaný král kutilů a kuchtíků nedávno zavítal ke kartářce. A ne jen tak ledajaké. Společně s Helen Stanku a jejími taroty Láďa Hruška odhalil, kdo je jeho císařovnou, že ho čekají nové profesní cesty a proč se obával, aby nebyl za „trapáka“.

Císařovna – ta byla druhou kartou ze tří, které si Láďa Hruška na výzvu Helen Stanku vytáhl z balíčku kartářčiných magických tarotů. „Císařovna je o ženách. Ženy ve tvém životě, pohled na ženy, ženskost, zázemí a domov, ale zároveň také na výzvy,“ začala vysvětlovat Láďovi Hruškovi Helen Stanku a chytře se tak dostala k tématu té skutečně zásadní ženy v životě populárního moderátora. „Ženy pro mě znamenají hodně. Na první dobrou bych ovšem řekl, že císařovna je pro mě moje maminka. Jednak mě vždy usměrnila, a když jsem potřeboval opravdu poradit, byla tou, která řekla: ´Udělej si to, jak chceš, ale já bych ti radila tohle´,“ nechal nahlédnout do svého soukromí moderátor. A jelikož Helen Stanku má skutečný dar číst v kartách a vidět mnohem víc než jen barevné obrázky na nich, nenechala téma, jež nastolila karta Císařovny, jen tak být.

Pokus o vtip? Nikoli!

„A vždycky to tak bylo, že?“ padla od kartářky slavných jasná otázka. „Musím říct, že vesměs ano,“ připustil Láďa Hruška. Nejdelší dialog ale moderátor s kartářkou vedli nad hned první vytaženou kartou, kterou bylo Eso disků. Ta totiž v případě Ládi Hrušky ukázala, že umí pojit příjemné s užitečným a znamená také nové začátky. Láďa tedy šel s pravdou ven a Helen, která to z karet beztak odhalila, přiznal, že si ho našla úplně nová životní i profesní zkušenost a sice herecká příležitost. Byť si Láďa Hruška v první chvíli myslel, že nabídka hrát profesionální divadlo je nějaký trapný pokus o vtip. Když se ale ukázalo, že se o žádný žert nejednalo, pustil se Láďa poctivě do studia textu.

Nebýt za "trapáka"

„Z první zkoušky jsem odcházel jako totálně malinký člověk, přestože mi režisér řekl, že je přesvědčený, že to dám. I po druhé zkoušce jsem odcházel s tím, že to asi položím. Protože si nemůžu udělat takovou ostudu, že se někde ukážu jako trapák, neherec, který se snaží na něco si hrát,“ přiznal nejistotu a pochybnosti jindy sebevědomě působící moderátor oblíbeného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky. Během přerodu v herce ovšem Láďu nenechali na holičkách jeho slavní přátelé. Na společné dovolené dostal Láďa zásadní radu od herečky Reginy Rázlové. Názorem přispěl i scénárista Petr Kolečko. Co Láďovi poradili? Dozvíte se ve videu na začátku článku. Co Láďa řekl Helen na to, když kartářka pomocí automatické kresby odhalila, že na moderátora číhají nejrůznější rýpalové? A co podle mariášových karet Láďu Hrušku čeká za sedm let? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v pořadu Vyložené karty Helen Stanku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.