Celebrity

26. ledna 2024 10:30

Kisa Císařová

Láďa Hruška držel bizarní diety. Televizní kuchtík se vztekal a trpěl hlady

30+ Otázek Láďa Hruška

Pěkná figura je snem většiny z nás. A pokud jde o někoho, jehož profese zahrnuje být před kamerou, která údajně přidává pět až deset kilo, musí na své stravovací návyky dbát o to víc. To je případ i známého televizního kuchtíka a koumáka Ládi Hrušky (45), který přiznal, jaké nejbláznivější diety vyzkoušel. Doporučit je ale rozhodně nemůžeme.

„Ne ne ne, nestraš mě, nesnáším diety,“ vztyčil varovně ukazováček Láďa Hruška při odpovědi směrem k moderátorce Kise Císařové po jejím dotazu na nejbláznivější diety, které kdy moderátor vyzkoušel. Netrvalo to ovšem dlouhou a Láďa šel přece jen s pravdou ven. „Zkoušel jsem samozřejmě různé, jako například vodové nebo melounové diety, ale víte, jak to dopadá. Baví vás to jeden den. Druhý den už jste vzteklí, máte hlad a stejně to porušíte. Takže diety u mě zůstávají před prahem,“ svěřil svoji zkušenost a pohled na věc moderátor, který byť je nesnáší, dietám se zcela nevyhnul. Před časem se mu totiž podařilo zhubnout celých deset kilo.

Přísný leden

„Rád hřeším, načež pak mám vždycky motivaci, abych se dostal trochu do kondice. Takže vždy v lednu jsem na sebe přísný, naordinuji si detox a takovou jako dietku,“ prozradil Láďa Hruška velmi svérázný způsob, jakým přistupuje ke stravování a výživě. A nebylo to to jediné. Láďa má i jeden neotřelý ranní rituál. Den začíná panákem jablečného octa. „Panáčkem začínám, protože to je úžasný elixír a nakopávka hned po ránu. Možná vám bude trochu déle trvat, než si zvyknete na chuť jablečného octa. Zřeďte si ho proto ve sklenici s trochou vody a vypijte to každé ráno. Je to úplně úžasné, jelikož nám to jednak pomáhá hubnout, a pak to i trošku pročistí ta naše jatýrka,“ prozradil svůj zaručený recept televizní kutil a koumák.

Játra jako miminko

„Nedávno jsem byl na krevních testech a paní doktorka mi řekla, že mám játra jako miminko. Odpověděl jsem, že za to může jablečný ocet,“ tetelil se radostně Láďa Hruška před kamerou pořadu 30+ Otázek. Od jedné věci ale moderátor naopak upustil. Bývaly doby, kdy si před odchodem z bytu udělal vždycky čtyřicet kliků. „Bývávalo. Řídím se tím, co si tělo řekne. Už ho poslouchám. Nejsem už žádný extrémista. Doby, kdy jsem trávil hodiny volného času ve fitku, jsou ty tam. Někdy si těch kliků dělám třicet, někdy dvacet, a když mi tělo řekne: ‚Láďo, dneska ne', tak neudělám ani jeden. Co se budeme stresovat,“ přiznal se narovinu moderátor oblíbeného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, které vysílá každý týden televize Prima.

Z jakého nářadí má Láďa největší respekt a způsobil si při svém kutění někdy nějaké zranění? A jí moderátor, který proslul přípravou „kuřecích kůžiček“, skutečně jídla, která ve svém pořadu připravuje? To a mnohem víc se dozvíte v dalším díle pořadu 30+ Otázek na začátku článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.