Láďa Hruška ukáže spaní na hruškách a vyleká soupeře. Dojde i na křupavé kůžičky

Prostřeno! XXVI (1) - První setkání

V pondělí se v reprízovaném dílu soutěže o nejlepší menu představí moderátor a král vychytávek Láďa Hruška. Hosty pozve do svého pražského útočiště plného výrobků z jeho pořadu či květin, které zachránil od popelnic, a nebude chybět ani postel se speciálním povlečením.

Soutěž amatérských kuchařů v pondělí zahájí Láďa Hruška. Jeho soupeři sice vědí, že se tento týden ponese v duchu Láďova vychytaného pořadu, o jeho účasti si ale netroufnou ani uvažovat. Tušení bude mít jen jeho spolupracovnice Radka, které se bude zdát „podezřelá“ jedna položka v menu. Když pak hosté dorazí, při lehce rozpačitém přivítání na ně bude Láďa jednotlivě vyskakovat z úkrytu jako čert z krabičky. „Povedlo se to, dobré překvapení,“ pochválí hostitele Tereza. Jeho zdánlivá nepřítomnost však způsobí jenom zmatky. Jelikož soutěžící neví, kdo je hostitel, čeká je dost vysvětlování.

Vzhledem k Láďově zálibě v kulinářských experimentech budou všichni v napětí, co dostanou na talíř. Jak dopadnou špenátové minikarboškypolévka z ledového království, husokuřátko z jednoho pekáčku s petrželkovým knedlíkem a krteček ve skleničce? Menu je to opravdu nápadité, obzvlášť polévka jedovaté barvy, kterou Láďa připraví poprvé v životě.

Hosté při šmejdění zjistí, že Láďa miluje květiny, a Tereza se diví, že při jeho pracovním vytížení dokáže všechny udržet naživu. Nejvtipnější ovšem bude návštěva ložnice. Láďa je na své jméno tak hrdý, že v hruškách i spí. „Nezklamal, má hruškové povlečení,“ překvapeně okomentuje Marcela. „To se musí hrozně blbě shánět,“ míní Míra.

Podívejte se na video, ve kterém hosté šmejdí u Ládi v bytě:

Hrušky podává i ke kuřeti

Do hlavního chodu hostitel zakomponuje i úkol týdne. Tím je recept z jeho pořadu s vychytávkami. Láďa se rozhodne jako úkol připravit extra křupavou kůžičku na hlavním chodu, kterou potře speciální marinádou. Jelikož je na kůžičky expert, vše dopadne na výbornou. A co se vlastně skrývá pod pojmem husokuře?

V podání Ládi jde o baby kuřátko pečené s hruškami a zelím. K němu podává petrželové knedlíky, do kterých přidá shiitake houby. Ty ovšem takový úspěch mít nebudou. Proč? To uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovkách TV Prima. Jako zábavu si hostitel připraví parodii sebe sama. Každý z hostů bude muset imitovat Láďu Hrušku tak, jak ho zná z televize. Jak soupeři ohodnotí Láďovo snažení? Odpustí mu nepovedený knedlík a rozpačitou zábavu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.