Astročlánky

23. března 2024 06:30

Kisa Císařová

Vyložené karty Helen Stanku: Kolem Tadeáše Kuběnky se stahují mračna. Úzkosti i duchovní kocovina

Vyložené karty Helen Stanku - Tadeáš Kuběnka

Karty, runy i automatická intuitivní kresba. To jsou nástroje, které Helen Stanku pomáhají číst v jejích hostech. Hned úvodní automatická kresba, kterou u kartářky slavných absolvoval Tadeáš Kuběnka (20), poskytla řadu překvapivých informací. Díky ní totiž Helen Stanku mohla kontroverzního influencera varovat, že se kolem něj stahují mračna. Helen Stanku Tadeáše rovněž upozornila i na to, čím si sám sobě vykrádá vlastní energii a ubírá auru.

„Ano, máš pěknou, čistou auru. Všechno ti to chodí. Máš určitou ochranu, to by tady bylo. Ale kolem toho na tebe tedy jdou pěkná mračna. Tomu musíš čelit a já si myslím, že to musíš vnitřně vnímat,“ pronesla směrem k Tadeáši Kuběnkovi Helen Stanku s tužkou a papírem v ruce během automatické kresby. A výrazná postava československé influ scény kartářčina slova jednoznačně odsouhlasila.

„Myslím si, že to tak nějak vnímám. Říkám si ale, že dokud se něco nestane, nechci se zbytečně předem něčím stresovat,“ připustil v pořadu Vyložené karty Helen Stanku Tadeáš. Helen Stanku následně vysvětlila, že vnímání právě těchto záležitostí mezi nebem a zemí se člověk, aniž by to mnohdy tušil, snáz otevře, když se dostane pod vliv alkoholu nebo jiných omamných látek.

Kocovina ale pro duši

„Potom se aura otevírá tomuhle všemu. Člověk se pak druhý den cítí mizerně. Může mít úzkosti a obavy,“ vysvětlila, jak se věci mají. Což Tadeáš ze své zkušenosti jednoznačně odsouhlasil s tím, že i proto se divokým večírkům už nějakou dobu vyhýbá. „Myslím si, že už víš a nechceš mít takové, řekněme, kocoviny. Z duchovního hlediska je tam toho ale trošku víc. Protože ti to vykrade tvoji vnitřní energii a ubírá auru,“ objasnila někdejšímu vyhlášenému pařmenovi Helen Stanku. Do výkladu pak následně samozřejmě zasáhly i karty. Helen nechala Tadeáše vybrat z balíčku Botticelliho tarotů tři, které posunuly povídání zase o kus dál. Hned první, po které Tadeáš sáhl, byla Karta Ďábla a hovor se stočil k Tadeášově nedávnému sporu s raperem Sergeiem Barracudou.

Nedá si pokoj

„Myslím si, že on je horší než ďábel. Je to prostě trapák a looser,“ nebral si servítky Tadeáš. „Řešili jsme nějaké soudy a tak. Jelikož ale jeho právník neumí ani psát česky, dopadlo to tak, že to nakonec stáhli a žádné řízení nebude. Možná mě to i trošku mrzí. Čekal jsem, kdyby to soudní řízení bylo, že bych měl černé na bílém, že jsem měl pravdu. Protože jsem měl pravdu,“ vysvětlil v pořadu Vyložené karty Helen Stanku Tadeáš. Jak moc Tadeáše finančně poškodilo, když ho jeho hejtři nahlásili a Instagram mu následně zrušil profil se stovkami tisíc sledujících? Co Tadeášovi vnucují jeho máma i táta a proč je ignoruje? Jaké povolání Tadeáše láká a co by chtěl dělat, kdyby se rozhodl skončit s influencingem? To všechno a mnohem víc se dozvíte ve videu na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky kocovina právník Tadeáš Kuběnka tarotové karty Sergei Barracuda Vyložené karty Helen Stanku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.