Celebrity

18. srpna 2023 12:30

David Laštovka

Regina Rázlová se po operaci páteře vrátila k práci. S nemocemi bojuje od mládí

Regina Rázlová v SJK

Herečka Regina Rázlová na jaře prodělala nevyhnutelnou operaci páteře, kvůli níž musela přerušit veškeré pracovní aktivity. Nyní se po rekonvalescenci opět vrací na prkna, která znamenají svět, i před kameru. A vypadá skvěle.

Od začátku roku čelila Regina Rázlová zdravotním problémům. Kromě zad jí bolest vystřelovala i do nohou. Situace začala být neúnosná, a tak nestárnoucí herečce nezbylo nic jiného, než podstoupit operaci páteře. Kvůli zákroku a následné nezbytné rekonvalescenci musela na čas přerušit natáčení oblíbeného seriálu TV Prima ZOO, v němž hraje maminku Veroniky Freimanové Bělu, a rovněž působení v inscenaci Noc na Karlštejně v Divadle na Vinohradech, kde představuje postavu paní Ofky.

Čtěte také: Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Naštěstí všechno dobře dopadlo a Regina je zpátky v plné síle. S velkou energií a chutí se naplno znovu vrhla do práce. Po rekonvalescenci se na jevišti poprvé objevila ve středu 16. srpna, a to v muzikálu Noc na Karlštejně na opraveném nádvoří hradu Karlštejn. Atmosféra byla úžasná a herečka si návrat velmi užívala.

Za jízdy jí začalo hořet auto, podruhé se narodila

S nemocemi si herečka, která v červenci oslavila 76. narozeniny, užila své. Už od mládí se potýká s vážnou krevní chorobou. Před více než deseti lety přiznala roztroušenou sklerózu, kterou ale má pod kontrolou. Před pěti lety se jí při představení v Hrádku u Nechanic udělalo tak špatně, že jí přivolali záchranku a v nemocnici dostala infuzi. Pár týdnů předtím navíc zažila psychický otřes, když jí za jízdy začal hořet vůz a ona se sotva stačila dostat z auta ven.

Regina Rázlová přes to všechno bere život s humorem, miluje svoji práci a těší se na další výzvy, které ji čekají. Je důkazem toho, že věk je pouze číslo. Stárne s grácií a stále si uchovává šarm a půvab. V mládí patřila ke kráskám, po kterých toužil téměř každý muž. Na lásku však měla smůlu. Jejím manželem byl herec Petr Štěpánek, později Petr Oliva. Ani s jedním jí však vztah dlouho nevydržel. Oba odešli za jinými ženami.

Mohlo by vás zajímat: Švandová, Rottrová či Janů. Tohle jsou nestárnoucí krásky českého showbyznysu

V roce 1999 se provdala za architekta a scénografa Jindřicha Santara, který však před deseti lety zemřel. Je matkou dvou dětí – syna Lukáše, který je podnikatel, a dcery Adély, nadané malířky žijící ve Francii. Mezi největší záliby Reginy Rázlové patří chov anglických buldoků, malování a také psaní deníku, která však po sobě nikdy nečte. „Buď zapisuji jenom body, kterým by člověk asi stejně po roce nebo dvou nerozuměl – když to není vysvětlené v kontextu, asi by to nedávalo vůbec žádný smysl – nebo popíšu, co se stalo. Je to pro mne taková terapie. Zapíšu a hodím to za hlavu. Není to nic, na čem by stál svět,“ prozradila herečka v rozhovoru pro Deník.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.