Celebrity

18. srpna 2023 12:30

David Laštovka

Regina Rázlová se po operaci páteře vrátila k práci. S nemocemi bojuje od mládí

Regina Rázlová v SJK

Herečka Regina Rázlová na jaře prodělala nevyhnutelnou operaci páteře, kvůli níž musela přerušit veškeré pracovní aktivity. Nyní se po rekonvalescenci opět vrací na prkna, která znamenají svět, i před kameru. A vypadá skvěle.

Od začátku roku čelila Regina Rázlová zdravotním problémům. Kromě zad jí bolest vystřelovala i do nohou. Situace začala být neúnosná, a tak nestárnoucí herečce nezbylo nic jiného, než podstoupit operaci páteře. Kvůli zákroku a následné nezbytné rekonvalescenci musela na čas přerušit natáčení oblíbeného seriálu TV Prima ZOO, v němž hraje maminku Veroniky Freimanové Bělu, a rovněž působení v inscenaci Noc na Karlštejně v Divadle na Vinohradech, kde představuje postavu paní Ofky.

Čtěte také: Veronika Freimanová odhalila recept na elixír mládí. Čemu vděčí za to, že nestárne?

Naštěstí všechno dobře dopadlo a Regina je zpátky v plné síle. S velkou energií a chutí se naplno znovu vrhla do práce. Po rekonvalescenci se na jevišti poprvé objevila ve středu 16. srpna, a to v muzikálu Noc na Karlštejně na opraveném nádvoří hradu Karlštejn. Atmosféra byla úžasná a herečka si návrat velmi užívala.

Za jízdy jí začalo hořet auto, podruhé se narodila

S nemocemi si herečka, která v červenci oslavila 76. narozeniny, užila své. Už od mládí se potýká s vážnou krevní chorobou. Před více než deseti lety přiznala roztroušenou sklerózu, kterou ale má pod kontrolou. Před pěti lety se jí při představení v Hrádku u Nechanic udělalo tak špatně, že jí přivolali záchranku a v nemocnici dostala infuzi. Pár týdnů předtím navíc zažila psychický otřes, když jí za jízdy začal hořet vůz a ona se sotva stačila dostat z auta ven.

Regina Rázlová přes to všechno bere život s humorem, miluje svoji práci a těší se na další výzvy, které ji čekají. Je důkazem toho, že věk je pouze číslo. Stárne s grácií a stále si uchovává šarm a půvab. V mládí patřila ke kráskám, po kterých toužil téměř každý muž. Na lásku však měla smůlu. Jejím manželem byl herec Petr Štěpánek, později Petr Oliva. Ani s jedním jí však vztah dlouho nevydržel. Oba odešli za jinými ženami.

Mohlo by vás zajímat: Švandová, Rottrová či Janů. Tohle jsou nestárnoucí krásky českého showbyznysu

V roce 1999 se provdala za architekta a scénografa Jindřicha Santara, který však před deseti lety zemřel. Je matkou dvou dětí – syna Lukáše, který je podnikatel, a dcery Adély, nadané malířky žijící ve Francii. Mezi největší záliby Reginy Rázlové patří chov anglických buldoků, malování a také psaní deníku, která však po sobě nikdy nečte. „Buď zapisuji jenom body, kterým by člověk asi stejně po roce nebo dvou nerozuměl – když to není vysvětlené v kontextu, asi by to nedávalo vůbec žádný smysl – nebo popíšu, co se stalo. Je to pro mne taková terapie. Zapíšu a hodím to za hlavu. Není to nic, na čem by stál svět,“ prozradila herečka v rozhovoru pro Deník.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.