Celebrity

28. června 2023 09:49

David Laštovka

Zlatě Adamovské předpověděla Petra Štěpánka kartářka. Dohromady je daly vrtačky

7 pádů Honzy Dědka (15) - Adamovská a Štěpánek

Zlata Adamovská (64) s Petrem Štěpánkem (74) tvoří jeden z nejsympatičtějších párů v českém showbyznysu. V manželství oslaví desáté výročí. Cesta k jejich lásce byla ovšem velmi trnitá. Jak jim to spolu klape?

Před kamerou se Zlata Adamovská s Petrem Štěpánkem poprvé setkali v roce 1981 při natáčení pohádky O stříbrném a zlatém vajíčku. Zatímco o jedenáct let starší herec byl již velice slavný, Zlata svoji kariéru teprve startovala. Štěpánek si jí na place vůbec nevšímal.

„Bylo to divný, tehdy po mně nevyjel. Když se ocitne mladá herečka v terénu, ty ataky v začátcích prostě jsou. Petr po mně nevyjel, a to mi bylo podezřelý. Ale já jsem v té době měla svého kluka, takže mě to netrápilo. Ale říkala jsem si, jestli není trošku divnej,“ zavzpomínala s úsměvem Zlata Adamovská v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. „Nepamatuji si ji. Musíte si uvědomit, že já jsem v té době točil tak tři pohádky za sezonu. Šel jsem z jedné do druhé. Dávali mi pořád mladé holky, a já neměl čas,“ reagoval v pořadu Petr Štěpánek.

Zásnuby v Africe v horečkách

Ani při druhém pracovním setkání o čtyři roky později u filmu Růžový Hubert mezi nimi pomyslná jiskra nepřeskočila. „Nikdy mě nenapadlo chtít herce. Jsou takoví sebestřední, furt řeší, jestli jsou na fermanu, co hráli. A pak přišel Petr, povídal si se mnou u plotu při natáčení v pauze, ale ne o herectví,“ popsala Zlata. „O vrtačkách. Oba dva jsme kutilové. Říkáme si Pat a Mat. Doma se pereme o vrtačku,“ doplnil s úsměvem Petr Štěpánek.

Láska si je nakonec našla sama. Štěpánek Adamovskou požádal o ruku při výletu do Keni, kde byli na Silvestra na safari. „Měla jsem horečku, čtyřicítku. Petr najednou poklekl a vyndal krabičku. V té horečce jsem řekla ano,“ prozradila herečka s úsměvem.

Věštba kartářky se naplnila

Svatbu měli v roce 2013. Pro oba šlo o třetí obřad v životě. A vypadá to, že pořekadlo „do třetice všeho dobrého“ v jejich případě platí stoprocentně. Oba shodně tvrdí, že se ještě ani jednou nepohádali, neboť se prý vyhádali v minulých vztazích. Mají i společné záliby. Například cestování na vlastní pěst. Role mají přesně rozdělené. Společně vyberou destinaci a pak už je to celé na Zlatě, která vše do detailu naplánuje, zařídí a zarezervuje ubytování.

Často jezdí do zemí, kde servis pro turisty není zrovna ideální. Navštívili už například Indii, Brazílii nebo zmíněnou Keňu. Vypadá to, že dávná věštba jedné kartářky, k níž Zlata zamlada ze zvědavosti zašla, se skutečně naplnila. „Před dlouhými lety mně řekla, že až třetí manžel bude ten pravý. Já kartářkám tedy nikdy nevěřila a nevěřím, ale tentokrát se opravdu trefila,“ svěřila se herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.