Celebrity

5. března 2024 13:15

Šarlota Chmelařová

Petr Kolečko odmítl dát roli Anetě Vignerové. Slintali by nad ní mlaďoši, přiznal důvod

Je to téměř rok, co se režisér Petr Kolečko a modelka Aneta Vignerová vzali. Od té doby se spolu objevují ve společnosti často, a dokonce měli navázat i pracovní spolupráci. Proč to ale nakonec nedopadlo?

Petr Kolečko a Aneta Vignerová za sebou mají poněkud spletitý vztahový příběh plný zvratů. Manželé spolu mají čtyřletého syna. Než ale došlo k sňatku, nastala mezi nimi také spousta rozchodů a opětovných návratů. Na režiséra totiž praskla nevěra a paralelní vztah s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Mohlo by vás zajímat: Petr Kolečko o svatbě a životních rozhodnutích. Někdy je lepší, když o vás píšou lži

Napínavý příběh připomínající telenovelu však skončil šťastně a Petr Kolečko a Aneta Vignerová vedle sebe jen září. Osobní vztahové peripetie možná režiséra inspirují i k vytvoření dalšího filmu, jak ostatně naznačil v rozhovoru v Show Jana Krause. „Co v těch příbězích chybí, jsou pohnutky lidí, které můžou být různé. Já tady nebudu mluvit za svoji ženu nebo za někoho jiného. Byla by velká lež tvrdit, že jsem se nedopustil nějakých omylů. Ale ty postavy můžou být různé. A ten bulvár, to je jen takový povrchní výběžek z toho. Takže kdybych já podle toho dělal nějaký film, chtěl bych to dělat s nějakou hlubší psychologií a třeba bych některé věci uvedl na pravou míru, což asi nebudu dělat tím, že to budu někde říkat,“ sdělil v roce 2023 Kolečko.

Manželku nechtěl obsadit do spotu

Podle všeho se měla Aneta Vignerová objevit ve spotu k blížícímu se mistrovství světa v hokeji v Česku. Petr Kolečko od toho ale nakonec upustil. „Chtěl jsem, aby hrála krasobruslařku, nad kterou slintají mladí kluci. Ti chlapci byli opravdu hodně mladí a nechtěl jsem nechat na Anetu slintat nějaké mlaďoše, tak to ztvárnila jiná žena. Ten den ale asi jednou nastane, kdy ji někam obsadím,“ prozradil Kolečko v rozhovoru pro deník Blesk.

Čtětě také: Jsem čím dál nerudnější, přiznává Kolečko. Prozradil, proč už se nesměje tolik jako dřív

Dvojice spolu už brzy oslaví rok od svatby. „Oslava bude, ale asi to nebude ten samý den, ale už jsme se o tom bavili, takže oslava bude. Aneta je krásná žena a chci ji dělat šťastnou,“ dodal zamilovaně režisér.

Petr Kolečko přiznal, že je s přibývajícím věkem smutnější:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.