Fit krabičky Ládi Hrušky mají již třetí pokračování. Přináší vaření pro jednoho

První dva díly kuchařek Fit krabičky od Ládi Hrušky se v minulých letech staly bestsellerem. Letos se tak dočkala série již třetího dílu s podtitulem Vaříme pro jednoho. Kniha přináší celkem 66 receptů na polévky, saláty a pomazánky, hlavní jídla i párty chuťovky a moučníky, které zvládnou i kuchaři začátečníci, kteří si chtějí snadno a rychle uvařit pro jednoho.

Knihu Fit krabičky Ládi Hrušky 3 vydalo nakladatelství Euromedia Group a.s., pod nakladatelskou značkou Esence, ve spolupráci s agenturou SOLOOTIONS patřící do skupiny Prima. Její doporučená cena je 299 Kč.

„Od diváků svého pořadu i svých známých jsem často slýchal, že není umění uvařit pro celou rodinu, ale pro jednoho. Většina lidí žije v určité fázi života single, tedy sami, třeba jako studenti, nebo naopak když svého životního partnera ztratí a jsou odkázáni sami na sebe. I v kuchyni. A protože ve své malé televizní ubytovně, jak svému pražskému minibytu říkám, již řadu let vaření pro jednoho praktikuji, vyslyšel jsem přání na takovou kuchařku a byla pro mě milou výzvou. Sepsal jsem tak recepty, které jsem si za léta tzv. vychytal, vyladil a teď se o ně rád podělím se čtenáři,“ říká autor knihy, moderátor Láďa Hruška.

Hlavní myšlenkou knihy je vychytané a úsporné vaření pro jednoho. Svým čtenářům tak na 144 stranách přináší deset triků, které jim s tím v kuchyni pomohou začít. Dále je rozdělena do přehledných kapitol reflektujících jednotlivé jídelní chody, tedy na Polévky, Saláty a pomazánky, Hlavní jídla a Párty chuťovky a moučníky. U každého receptu je připravena i „Láďova fit vychytávka“, díky které mohou čtenáři dovést pokrm k naprosté dokonalosti.

Mezi řadou receptů nejen z oblíbeného pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdou čtenáři například bleskurychlý křidýlkový vývárek, vychytaný vlašský salát z květáku, špenátovou omeletu se žampiony a sušenými rajčaty nebo lilkové miny pizzy či vaječnou bábovku s jarními bylinkami. Kniha je v prodeji u všech dobrých knihkupců a také online.

Sdílejte článek
Štítky kniha vaření recept Láďa Hruška Euromedia Group FTV Prima

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.