Adéla Gondíková oslnila novým účesem. Vypadám jako Jennifer Lopez, prohlásila pyšně

Adéla Gondíková má nový účes - Inkognito S4 (15)

Adéla Gondíková (50) v oblíbené show překvapila novým účesem. Dlouhý ohon si herečka viditelně užívala a s humorem sobě vlastním jím ještě naschvál pořádně vrtěla na kameru. Přítomní pánové neskrývali údiv. Podívejte se na exkluzivní ukázku hned v úvodu.

Usměvavá herečka a moderátorka Adéla Gondíková, která nyní hraje například v komediální minisérii Michala Suchánka Chataři ze Švihova, již mnohokrát veřejně prokázala svůj smysl pro přirozenost a humor. Se vtipem zareagovala také na nový účes, o nějž se postarala maskérka, která ji na natáčení dalšího dílu oblíbené show vybavila příčeskem v podobě hustého zvlněného ohonu. Změna vizáže Gondíkové okamžitě zaujala i její kolegy ve studiu.

Když při natáčení dalšího dílu show Inkognito, kterou uvidíte ve čtvrtek večer na Primě nebo na prima+, došlo na představování panelistů, Adéla se začala dmout pýchou a po vzoru hollywoodských kolegyň zavrtěla hlavou a hodila bohatou kšticí. „Ukaž vlas,“ vyzval hned Adélu Ondřej Brzobohatý a nebál se zeptat, zdali jsou ty vlasy opravdu její. „Samozřejmě, že jsou moje. To je snad vidět,“ ujistila ho oblíbená herečka s tím, že teď vypadá jako Jennifer Lopez. „Myslím si, že ona takto vypadá. Úplně přesně,“ žertovala dál s vážnou tváří a ostatní přísedící neztráceli krok. „A Jirka je takový Ben Affleck,“ doplnil Brzobohatý, načež Jakub Prachař ještě pochvalně konstatoval, že Adéla, která společně s bratrem Daliborem provázela i hobby pořadem Gondíci s.r.o., „umí skutečně vypěstovat úplně všechno, i takovýhle příčes“.

Jakub opět hned z kraje show předvedl, že je ve formě. Úsměvem na tváři a vtípky jen hýřil. To vše do chvíle, než se při hádání profese VIP hosta o pár desítek minut později dovtípil, že by mohlo jít o bývalého fotbalového obránce a reprezentanta Tomáše Řepku. Ano, přesně toho bouřliváka, z něhož si v minulosti vystřelil na Instagramu, když parodoval se svou dnes již exmanželkou Agátou Hanychovou Řepku s jeho třetí ženou Kateřinou Kristelovou. Podívejte se v další exkluzivní ukázce níže, jak Jakub zpanikařil a co na to čerstvý padesátník Tomáš Řepka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.