Celebrity

24. ledna 2024 15:55

Josef Šťastna

Tajnou oslavu 50. narozenin vymyslela Kristelová. Dojatý Řepka vyhlásil válku kouření

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka na začátku ledna oslavil 50. narozeniny. Dlouho se zdálo, že žádná velká oslava se ani nekonala, že legendární sparťanský kapitán si jen zaskočil s partnerkou Katkou na lepší večeři. Jenže všechno je jinak, oslava se konala a byla opravdu vydařená. Redakce webu Prima Ženy z utajeného večírku získala fotografie.

Když jsme Tomáše Řepku na konci roku 2023 potkali na tiskové konferenci, kde hovořil o životopisném filmu Hříšník, tak nám fotbalový rebel sdělil, že žádnou velkou oslavu padesátých narozenin neplánuje, že na velké oslavy není stavěný. Jenže to netušil, že jeho partnerka Katka Kristelová mu v karlovarském hotelu Saxonia nachystá tajnou oslavu s jeho nejbližšími přáteli.

„Oslava byla pro Tomáše překvapením, konala se v Karlových Varech. On si myslel, že jede na jednání o trenérském angažmá, byl přesvědčený, že půjde o pracovní schůzku. Jenže tam na něj vyskočili kamarádi, které nečekal,“ popsala pro Prima Ženy Kristelová, která si uvědomuje, že její partner se dávno dostal do věku, kdy jsou pro něj hodnotnější společné zážitky s blízkými než nějaké hmotné dárky.

Tomáš dostal dres Ladislava Krejčího

Pro sparťanskou legendu nejsou dárky to nejdůležitější, ale jeden mu přesto udělal obrovskou radost. Tomáš Řepka dostal dres Ladislava Krejčího s číslem 37. Právě Krejčího považuje Řepka za základní stavební kámen milované Sparty a označuje ho za nejlepšího obránce v lize.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí fotbalista Petr Švancara

K padesátinám dostal bývalý reprezentant také doutníky, ty ale skončí na nějaký čas ve skříni. Je otázkou, zda si Řepka vůbec na doutníček ještě někdy udělá náladu, přestává totiž kouřit.

„Rozhodl jsem se seknout s kouřením, protože začínám co nevidět trénovat a chci do toho dávat maximum. Kdo mě zná, tak ví, že cigarety byly moje velká láska, ale když chce člověk něco dokázat, je vždycky dobré se něčeho vzdát a já obětuji cigarety. Teď už absťáky nemám a sám jsem překvapený, jak mi to po třiceti letech jde,“ popsal Řepka otevřeně s tím, že chce být ve formě i před fanoušky, kteří se chystají na galavečer Noc s legendou.

"Opravdu se nenudím, mám toho teď hodně. Dodělávám školu, takže s oslavami je teď konec. V únoru mám navíc Noc legendou a mohu říci, že do Lucerny na setkání s fanoušky se hodně těším. Lístky se vyprodaly rychle, zbývá jich už jen pár, tak kdo mě chce vidět, tak ať si pospíší, těším se na 23. únor,“ uvedl Řepka, který zažívá klidné životní období a je rád, že Katka mu k významnému jubileu nachystala parádní oslavu. „Bylo to fakt super, celkově ta oslava trvala dva dny, dali jsme si procházky městem, nechvátali a hlavně jsme se viděli s lidmi, kteří jsou nám nejblíž,“ doplnil dojatý oslavenec.

Tomáš Řepka oslavila padesátku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.