Celebrity

5. října 2023 14:09

Tomáš Durčák

Beckhamovi promluvili o nejtěžší chvíli. Milenecká aféra je málem stála manželství

Dokument Beckham měl v Londýně premiéru

Slavný fotbalista David Beckham byl z nevěry během let obviněn ze strany hned několika svých údajných milenek. Žádná však nedokázala způsobit v jeho manželství takovou škodu jako Rebecca Loos. Victoria Beckham v novém dokumentu přiznala, že po zveřejnění údajného poměru prožívala s Davidem to zcela nejhorší období.

Až po dvaceti letech se David a Victoria Beckhamovi rozhodli promluvit o milenecké aféře, která je málem stála celé jejich manželství. Stalo se tak v jejich novém dokumentu „Beckham“, který měl včera slavnostní premiéru v Londýně a sleduje postupně Beckhamův život slavného fotbalisty i jako manžela bývalé členky Spice Girls Victorie.

Jedním z největších překvapení jinak veskrze chváleného dokumentu je fakt, že se oba dlouholetí manželé rozhodli vrátit k bolestivému roku 2003, kdy se v médiích objevily informace o údajné nevěře Davida s jeho asistentkou Rebeccou Loos. Ta informaci, že s ní Beckham měl poměr, tehdy prodala dnes již neexistujícím novinám News of the World. Jak David, tak Victoria se v rámci dokumentu k celé aféře vyjádřili vůbec poprvé.

„Pro nás to bylo rozhodně naše nejtěžší období. Měli jsme pocit, že se proti nám obrátil celý svět. Mám-li ale být upřímná, udělali jsme si to částečně taky sami navzájem. Když jsme žili ve Velké Británii, někdy jsme si říkali, že jsou tady všichni proti nám, ale měli jsme pořád jeden druhého a naše propojení. Ve Španělsku už jsme ale jeden druhého neměli. Neumím ani popsat, jak těžké to tehdy bylo,“ svěřila se Victoria, která přiznala, že tehdy cítila k manželovi odpor.

„Doteď netuším, jak jsem to tehdy překonali. Victoria je pro mě vším a vidět, jak trpí, pro mě bylo nesmírně náročné. Jsme ale bojovníci a v té době jsme opravdu museli bojovat za nás oba i za celou naši rodinu. To, co jsme spolu měli, za to totiž stálo. Každý den jsem se ráno budil s tím, že mi bylo zle a nevěděl jsem, jak to všechno zvládneme,“ přiznal bývalý slavný fotbalista.

Dokument využil i k tomu, aby všem vysvětlil, že jejich na první pohled pohádkové manželství s Victorií není žádnou automatickou samozřejmostí, nýbrž výsledek každodenní společné dřiny. „Jsme spolu už 26 let, máme úžasné děti. Vybudovali jsme kariéry, ale trávíme čas spolu. Vzájemně se respektujeme a milujeme se a milujeme své děti. Ale na těchto věcech musíte tvrdě pracovat,“ dodal Beckham.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.